Frontkleuren

VARIO 19 -- de held van je garderobe-verhaal.

Als je een garderobe wilt die echt perfect bij je kamer past, wordt Vario 19 je held. Je droom van een inloopkast of van een prachtige open garderobe vol intelligente oplossingen: het kan allemaal een op maat gemaakte realiteit worden met Vario 19. En we beloven je dat je verrast zult zijn door de lage prijs, vooral voor een op maat gemaakte kast.

VARIO 19

— dompel jezelf onder in klassiek Deens design.

Soms heb je een aparte ruimte nodig om het inloopkastgevoel te creëren, maar het kan best zijn dat een hoek van je kamer al voldoende is. Het belangrijkste element is een oplossing die je kleding ordent, zodat je opties recht voor je liggen en je laten zien wat er mogelijk is op die ochtenden dat je geen idee hebt wat je aan moet doen. En dit is waar Vario 19 om de hoek komt kijken. Je gaat er veel tijd in willen doorbrengen.  Vario 19 is op zo'n manier ontworpen dat er veel variatie mogelijk is en dat tegelijkertijd de verhoudingen en het ontwerp behouden blijven. Zo kunnen we een garderobe op maat maken, speciaal voor jou.

— alles op je gemak.

Met Deens design kun je genieten van de eenvoud van vierkante indelingen en aantrekkelijke functionaliteit die wordt uitgevoerd in vastberaden vakmanschap. Het lijkt zelfs alsof je kleding ook decoratie is. Maar Vario is geschikt voor meer dan alleen een inloopkast. Je kunt de elementen zo opbouwen en samenstellen dat het een opzichzelfstaande garderobe wordt. Ook weer op maat gemaakt, passend bij de afmetingen van je kamer.

VARIO19 white

€ 3.726,-

— één oplossing, zoveel varianten.

Vario 19 zorgt goed voor je kleding, schoenen en kostbare spullen.  De lange lijst met optionele functies die je kunt toevoegen aan Vario 19 bevat onder andere met vilt beklede laden, uittrekbare hangrekken, compartimentbakken en schoenenplanken. Je hebt alle keuzes waar je van kunt dromen, en je kleding zal niet alleen mooi worden gepresenteerd, maar ook worden beschermd.

Een andere optie is om eindgevels toe te voegen. Hiermee kan Vario transformeren in een volledig opzichzelfstaande garderobe. Je kunt zelfs Smart-schuifdeuren monteren voor een elegante afwerking. 

Ervaar VARIO 19

VARIO19 white

€ 3.726,-

Ontdek meer garderobes in Deens design