Quooker

Quooker heeft het niveau voor keukenkranen aanzienlijk verhoogd. Direct kokend water uit de kraan: dat is echt handig als je pasta, aardappels of wat er maar op het menu staat kookt. En een eenvoudige en effectieve manier om de hygiëne te verbeteren door je keukenspullen en dergelijke snel met heet water af te spoelen.

Quooker FLEX

De FLEX is de nieuwste innovatie van Quooker. Een kokendwaterkraan, uitgerust met een soepele uittrekslang voor warm en koud water. Het wassen van slabladeren gaat hiermee bijzonder makkelijk, net als het schoonspoelen van die ene te grote snijplank. Dankzij de kokendwaterstop kan de FLEX geen kokend water geven als de slang uitgetrokken is. Daardoor is hij 100% veilig in gebruik. De Quooker FLEX is verkrijgbaar in twee finishes, chroom en roestvrij staal. Bezoek een Quookerdealer om de FLEX in het echt te zien of ga naar quooker.nl voor meer informatie.

Quooker Fusion

De Fusion is zoals alle andere Quooker-kranen de enige op de markt waarbij je beide handen vrij hebt voor de vele schoonmaak- en hygiënetaken in de keuken.

De hendel voor koud en warm water is gescheiden van de hendel voor kokend water. Het tappen van kokend water gebeurt via een dubbel-druk-draai bedieningsknop voor extra veiligheid. Ook licht de hendel bij aanraking rood op. De Fusion wisselt direct tussen koud en kokend water.