Frontkleuren
Handgreepkleuren

VEDA –- ongecompliceerd en elegant.

Met Veda hoef je je over één ding minder zorgen te maken. Hij past perfect in je dagelijks leven. Doordat hij minimalistisch en tijdloos is dankzij zorgvuldig overwogen Deens design, is hij ook nog eens functioneel en ergonomisch. Sterker nog, het is de meest duurzame keuken die we tot nu toe hebben gemaakt, met zowel gerecyclede plastic flessen als gerecyclede houtvezels. Zo krijg je een goed gevoel en kun je volop genieten van je nieuwe keuken. Zoals we al zeiden, een ding minder om je zorgen over te maken.

VEDA

Ongecompliceerde eenvoud -- het beste van Deens design.

Veda, sterk geïnspireerd door het steeds veranderende Deense landschap, is verkrijgbaar in vijf kleuren die allemaal een vredige en evenwichtige sfeer creëren: strak wit, mosgroen, lichtgrijs, donker en licht eiken. En de ongecompliceerde eenvoud van Deens design is echt het tegenovergestelde van het Deense weer. Veda straalt stijlvolle functionaliteit uit omdat het naadloos in je huis past, als een deel van het gezin.

White kitchen with a kitchen island, tall cabinets and black handles

De keuze is aan jou -- Kies je eigen afwerking.

Maak je keuken net zo uniek als jijzelf door je favorieten te kiezen uit onze ergonomisch ontworpen handgrepen. Wat jouw stijl dan ook het best vertegenwoordigt, van modern of minimalistisch tot industrieel of klassiek, elk is een opvallende en functionele toevoeging aan je nieuwe keuken. Of ga je liever voor greeploos? De Veda Touch is geworteld in minimalistische eenvoud en met een slim greeploos ontwerp krijg je luxe tegen een verrassend lage prijs. Dit functionele ontwerp voegt een gestroomlijnd gevoel toe aan je keuken, waardoor deze gemakkelijk te openen is met slechts een zachte aanraking van je vingers, knie of zelfs heup.

Gerecyclede materialen –- letterlijk duurzaam tot in de kern.

Wij zijn een ambitieus bedrijf in alles wat we doen, zeker als het gaat om het aanbieden van een zo duurzaam mogelijke keuken. Voor de kern van Veda hebben we gerecyclede houtvezels gebruikt en onze folies zijn gemaakt van gerecyclede petflessen. De houten fronten zijn FSC-gecertificeerd, wat betekent dat al het hout afkomstig is van duurzame bronnen. Met deze fronten van hoge kwaliteit, gemaakt van gerecyclede materialen en verantwoord gewonnen hout, is duurzaamheid bij de prijs inbegrepen. En als er een dag aanbreekt dat je toe bent aan verandering: 99% van de keuken is recyclebaar, dus je hoeft je geen zorgen te maken over je afdruk.

Lees meer over onze duurzaamheidsmissie

de Kvik LeefKeuken® — maak het je eigen.

De magie van de Kvik LeefKeuken® zit hem niet in specifieke afmetingen of indelingen, maar in het leven en de momenten die je erin beleeft. De hartelijke lach die weerklinkt tijdens een familiediner, de geruststellende stilte van een late-night-snack, de gedeelde anticipatie van een cake die in de oven rijst en het geheime gefluister tijdens een kopje thee midden in de nacht: daar draait het om. Of het nu een keuken voor twee is, of een bruisende familiehub, elke keuken kan een Kvik LeefKeuken® zijn.

Het zijn jouw verhalen, gedeelde ervaringen en gekoesterde herinneringen die hem tot leven brengen. Dus, haal het plezier, het gesprek en de verbinding naar binnen en zie je keuken transformeren in het kloppend hart van je huis, een echte Kvik LeefKeuken®.

Meer informatie over de Kvik LeefKeuken®

VEDA Touch pure grey dark oak

€ 12.237,-

Ervaar VEDA –- voor jouw huis.

VEDA Touch pure grey dark oak

€ 12.237,-

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.

VEDA –- is niet alleen voor je keuken.

—  -– voor de badkamer.

Kies een Veda badmeubel in een andere kleur voor een interessant effect.

—  -– en voor de garderobe in de entree.

Veda maakt van jouw entree de perfecte plek om in binnen te komen.

Ontdek onze andere keukendesigns.

Bekijk alle keukendesigns