Levering en installatie van je nieuwe keuken.

CIMA dark oak

€ 10.428,-

Wij vinden dat een keuken kopen van begin tot eind een fijne ervaring moet zijn. Je kiest zelf hoe je je keuken wil laten bezorgen en installeren, afhankelijk van hoeveel je zelf wil doen.  We hebben drie serviceniveaus: Doe-het-zelf, doe het op de leuke manier en doe het op de makkelijke manier.

Onze levering- en installatieniveau.

Doe-het-zelf.

Ben je handig met een schroevendraaier en een waterpas? Haal dan je keuken op in praktische platte verpakkingen bij je plaatselijke Kvik-winkel en installeer hem zelf. Jij bepaalt het tempo en onze gemakkelijk te begrijpen instructies helpen je er doorheen.

Doe het op de leuke manier.

Deze manier is voor hen die wel betrokken willen zijn, maar voor wie de hele klus een te grote uitdaging lijkt. Wij monteren alle elementen voor je in onze lokale werkplaats en jij installeert ze vervolgens zelf. Op deze manier kun je een deel van het werk zelf doen, maar rust niet alles op jouw schouders.

Doe het op de makkelijke manier.

Deze oplossing is voor jou als je je tijd liever besteedt aan andere dingen dan het installeren van je nieuwe keuken. Wij doen alles voor je: we monteren, leveren en installeren de elementen. Het enige wat jij hoeft te doen is achterover leunen en genieten van je gloednieuwe keuken!

Binnen 14 dagen een nieuwe keuken.

Natuurlijk wil je nadat je je nieuwe keuken besteld hebt er zo snel mogelijk van kunnen genieten. Als uitgangspunt leveren wij alle keukens binnen 14 dagen na het plaatsen van je bestelling. Dit omdat we wekelijks leveringen aan al onze winkels doen. 

De levertijd kan echter langer zijn tijdens piekperioden en wanneer er verstoringen in de toeleveringsketen zijn waar wij niks aan kunnen doen. Je winkel houdt je op de hoogte van je levering of eventuele vertragingen.

VEDA light oak

€ 10.836,-

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.

Levering van je werkblad.

De keuze van het werkblad heeft invloed op de totale levertijd van je keuken. Wij leveren standaard werkbladen binnen 14 dagen. De levertijd van op maat gemaakte werkbladen kan 4 tot 6 weken bedragen, afhankelijk van het materiaal en de complexiteit van het maatwerk.

Je plaatselijke Kvik-winkel informeert je tijdens het bestellen over de levering van je keuken, inclusief apparatuur en werkbladen. En houdt je op de hoogte. 

Vind hier een Kvik-winkel

Vervoer je keuken zelf.

De meeste elementen van je keuken worden verpakt in praktische, platte verpakkingen. Deze zijn doorgaans 50 x 70 cm groot en wegen tot 20 kg. Dat betekent dat je de pakketten zelf kunt dragen en dat je ze in een gewone auto kunt vervoeren, mogelijk met de achterbank neergeklapt.

Bevat de keuken hoge kasten, dan worden deze geleverd in verpakkingen van ongeveer 208 cm lang. En dan zijn er nog de apparaten. Die kunnen zwaar en groot zijn.  Het kan zijn dat je een aanhangwagen nodig hebt of dat je een busje moet huren. En schakel een paar vrienden in om je te helpen met het zware werk.

Witte keuken met een keukeneiland en een massief houten werkblad

MANO white

€ 12.687,-