Neem samen met ons de mogelijkheden door voor een doe-het-zelfgarderobe…

Gefeliciteerd! Je nieuwe doe-het-zelfgarderobe is binnen. Of je nu specifieke vragen hebt over het plaatsen van schuifdeuren, of een overzicht wilt van het installatieproces voordat je begint: dit is de pagina waar je moet zijn.Omdat garderobes een geweldige oplossing zijn voor zoveel verschillende soorten ruimtes, wordt elke kast ook anders in elkaar gezet. Hier lees je dus enkele essentiële, maar algemene stappen.

MANO white

€ 5.204,-

Garderobes met scharnierdeuren

Als je garderobe bestaat uit een aantal kasten met deuren, dan lijkt de montage veel op die van keukenkastjes. Misschien vind je nuttige video-informatie in onze videotheek

SMART black

€ 1.242,-

Garderobes met schuifdeuren..

Schuifdeuren zijn een geweldige manier om van planksystemen zoals Vario 19 of Module 16 garderobes te maken. Zo creëer je veel opbergruimte die niet opvalt. Je vindt installatiehandleidingen in onze videotheek onder Garderobes

VARIO19 white

€ 3.726,-

Open garderobes

Verander een hele ruimte of een hoek van een ruimte in een inloopkast met Module 16 of Vario 19. Kijk in onze videotheek onder Garderobes om te zien hoe je dit doet.

Voordat je begint met klussen: 

Zorg dat je weet tegen wat voor muur je de garderobe zet

Zorg ervoor dat je weet van welk materiaal de muur is gemaakt en wat de perfecte schroef voor dat materiaal is.

Welke rol speelt de vloer?

Je garderobe staat op de vloer, die waterpas moet zijn om een stevige basis te vormen. Je moet ook rekening houden met het uiteindelijke vloeroppervlak: wordt het tapijt, tegels of hardhout? Hoe sluit dit aan op de garderobe? Krijgt de vloer na plaatsing van de garderobe een nieuwe afwerking, of is dit al gebeurd?

En het plafond is net zo belangrijk

Als je schuifdeuren plaatst, gaan deze dan tot aan het plafond? Zo ja, heb je dit dan goed opgemeten en heb je het juiste gereedschap voor dit precisiewerk?