Vind je nieuwe keuken, badmeubel of garderobe bij Kvik in Amsterdam

Laat je keukendromen uitkomen

Vind je nieuwe droomkeuken, badkamermeubel of garderobekast in onze winkels in Amsterdam. Onze ervaren keukenadviseurs staan klaar om je te verwelkomen en je te helpen je visie voor de perfecte keuken, badmeubel of kast te realiseren - iets wat volgens ons iedereen verdient.

Bezoek de dichtstbijzijnde winkel in Amsterdam

Amsterdam Arena

Bekijk winkel

Amsterdam Westpoort

Bekijk winkel

Wat kunnen we voor je doen?

Onze keukenadviseurs in Amsterdam doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je een goede ervaring hebt en ze helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw keuken, badmeubel of garderobekast. Dit betekent ook dat je bij ons altijd advies en begeleiding krijgt die rekening houden met jouw wensen en budget. Je kunt hulp krijgen op jouw voorwaarden en vrij kiezen of je een afspraak wilt maken in de winkel, online of thuis. Dat klopt, we komen zelfs naar je toe!

We geven om de details van elk ontwerp

Of je nu droomt van een nieuwe keuken, badmeubel of garderobekast, je bent verzekerd van Deens design van hoge kwaliteit met een focus op gerecyclede materialen. We leggen evenveel nadruk op esthetiek als op functionaliteit en bieden tegelijkertijd tot 25 jaar garantie. Je bent er altijd zeker van dat je een oplossing krijgt die je jarenlang kunt gebruiken en waarvan je kunt genieten.

Waarom zou je voor Kvik kiezen? →

Deens design tegen verrassend lage prijzen

Een mooie keuken of badkamer of een mooie garderobe van kwaliteitsmaterialen is niet alleen weggelegd voor een enkeling. We weten dat de prijs een grote factor is en daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze prijzen laag en transparant zijn, zonder afbreuk te doen aan het design en de kwaliteit. Met andere woorden, je krijgt meer voor minder, of je nu kiest voor een keuken, badmeubel of garderobekast bij ons.

Witte keuken met ingebouwde ovens en een massief houten werkblad