AEG

Challenge the expected

WIJ ZIJN AEG. We zijn er om verwachtingen van huishoudelijke apparaten opnieuw te definieren. En wij ziijn er voor degenen die geloven dat innovatie hun vooruitgang zal ondersteunen. Voor degenen die geloven in verantwoord handelen. Nu. En morgen.

AEG EcoLine

We ontwerpen innovatieve producten om het milieu-impact te verminderen. Producten die optimaal presteren zonder in te boeten op andere zaken. De AEG EcoLine producten helpen je de meest duurzame keuze te maken telkens wanneer je ze gebruikt.

MattBlackLine

MattBlackLine is een nieuwe serie AEG keukenapparatuur. De matte glasafwerking geeft een fantastische uitstraling aan de hele keuken. Het unieke ontwerp, samen met de materialen die specifiek zijn voor de betere architectuurprojecten, zorgen voor een unieke design. Daaraan toegevoegd, uitstekende prestaties, hoogstaande materialen en een technologie die heel intuïtief is in het gebruik: de MattBlackLine van AEG.

The Matt Black Kitchen

UITGELICHT

SteamPro

In onze SteamPro Oven met Steamify® kun je verschillende gerechten koken, bakken, grillen en stomen met professionele resultaten.

KOOKPLATEN MET AFZUIGING

De combinatie van een inductiekookplaat met een krachtige, geïntegreerde afzuigkap geeft je alle vrijheid in keukendesign. Met onze tips en advies ontdek je alle troeven, functies en installatiemogelijkheden van onze innovatieve AEG ComboHob kookplaten met afzuiging.

COMFORTLIFT VAATWASSER

SilenceTech Hood

The SilenceTech Hood clears your kitchen of unwanted cooking vapours while remaining practically noiseless. Let the virtually silent operation of this cooker hood help you create the perfect atmosphere in your home.

FAQ

Frequently asked questions