Doe-het-zelf

Wil je zelf je droomkeuken installeren? Of heb je liever dat wij het voor je doen? Bij Kvik kies je zelf hoe je je keuken wil laten bezorgen en installeren, afhankelijk van hoeveel je zelf wil doen.

Bij het tekenen van je nieuwe huis of het plannen van een grote keukenrenovatie speelt de prijs een belangrijke rol. Of je nu zo veel mogelijk op zo weinig mogelijk vierkante meters kwijt moet of een nieuwe centrale gezinsplek wil creëren, hier vindt je Deense designkeukens voor verrassend lage prijzen. Als de tijd om je keukendromen te realiseren eenmaal daar is, kun je ook nog geld besparen door ervoor te kiezen je nieuwe keuken zelf te installeren.

Je kunt het zelf

Wanneer het tijd is om je nieuwe droomkeuken, -bad of -garderobe op te bouwen, is het altijd goed om te overwegen of je het werk zelf uit kunt voeren. Hoe moeilijk is het? Wat voor soort gereedschap heb je nodig? Hoeveel mensen heb je nodig om je te helpen?

Lees verder om een overzicht van het proces te krijgen en onderweg geholpen te worden. Hopelijk zal je zien dat het helemaal niet moeilijk hoeft te zijn om het zelf te doen.

PRATO grijs

€ 1.187,-

Haal je keuken op

Als je zelf je keuken gaat installeren, begint dat bij het zoeken naar een praktisch voertuig of aanhangwagen waarmee je je producten veilig naar je nieuwe keuken kunt vervoeren.

Je haalt je nieuwe keuken in platte pakketten bij je lokale Kvik-winkel op. Die kun je gemakkelijk in je bestelwagen of aanhangwagen kwijt. Schakel een sterke vriend in om je te helpen met dragen en in- en uitladen.

Je kunt er ook voor kiezen om de keukenelementen in onze werkplaats door ons te laten monteren en al gemonteerd op te halen voor een makkelijkere installatie.

Krijg overzicht

Nadat je je keuken opgehaald hebt, controleer je of je alles hebt. We raden aan om een deel van de keuken en je werkblad binnen op kamertemperatuur en bij een normale luchtvochtigheid te bewaren. Daarnaast is het handig om de kasten te monteren en te plaatsen in de volgorde waarin je ze wilt installeren. Krijg een overzicht van de elementen. Gebruik daarbij de gedetailleerde montagehandleiding die bij je nieuwe keuken worden geleverd.

CIMA light oak

€ 9.849,-

Je nieuwe keuken monteren

Nu je alle elementen verzameld hebt, ben je bijna klaar om je nieuwe keuken te monteren! Geef indien nodig op de muur aan waar de elementen zullen komen. Dan zie je snel dat het project vorm krijgt en weet je waar je elk element moet plaatsen.

Montagehandleidingen

De hoeksteen van je keuken

Als je een kookeiland moet installeren, is het cruciaal dat je de fundering 100% op orde hebt. De plint is de 'hoeksteen' van de keuken waarop de onderkasten en het tafelblad rusten. Als de plint onstabiel of niet waterpas is, zal je keuken niet recht zijn. Afgezien van het feit dat dat vervelend is, kun je je wel voorstellen wat er gebeurt als je een ei op een werkblad legt dat niet waterpas is ... dat heb je liever niet!

Witte keuken met een keukeneiland en een massief houten werkblad

MANO white

€ 12.784,-

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.