De X-module

Op basis van Deense handwerktradities en een heleboel kleuren en combinaties biedt de X-module jou de mogelijkheid om met een elegant opbergmeubel in alle ruimtes van je huis een persoonlijke uitstraling te creëren. De omkeerbare, tweekleurige schuifdeuren zonder beslag zijn de belichaming van Deens design en handwerk. De bakken van massief eiken zorgen voor een fraaie, natuurlijke look en zijn in elkaar gezet met tandverbindingen.

De vele combinatiemogelijkheden van de X-module

Doordat je voor de schuifdeuren uit verschillende kleuren kunt kiezen en de houten bakken in natuur eiken of donker eiken leverbaar zijn, kun jij een volledig persoonlijk meubel maken. De uitstraling kun je eenvoudig aanpassen aan het seizoen, je humeur of andere behoeften. Je doet dat door de laden te verplaatsen of de deuren heel eenvoudig om te keren.  

Voor de X-module kun je kiezen uit maten van 120 tot 200 cm. De unieke, omkeerbare schuifdeuren zijn leverbaar in zwart, wit, grijs, donkerblauw of messing en met een zwarte of een donkerblauwe achterkant. Bovendien kun je voor de houten bakken kiezen uit natuur eiken of donker eiken. 

Vervaagt de grenzen tussen keuken en woonkamer

De X-module als keukenmeubel

De X-module kan worden geïntegreerd in de elegante Prato keuken, waar traditioneel design en een exclusieve en minimalistische uitstraling bij elkaar komen. Als geïntegreerd keukenmeubel is de X-module ontworpen om de grenzen tussen de keuken en de rest van je huis op een natuurlijke en verfijnde manier te laten vervagen.

Met Prato krijg je een keuken met allerlei mogelijkheden die precies zijn afgestemd op jouw leven, jouw gewoontes en jouw stijl.