Frontkleuren

BORDO — schoonheid en functionaliteit tegen een verrassend lage prijs.

Stel je een keuken voor die jouw stijl weerspiegelt, je budget respecteert en het milieu koestert. Dat is de Bordo-ervaring die we speciaal voor jou hebben samengesteld!Met Bordo breng je de schoonheid van Deens design naar je huis, tegen een verrassend lage prijs. Het is een mix van modern design en een palet van aardse kleuren, met zorg geselecteerd om je keuken een frisse, up-to-date uitstraling te geven. En dit is het nog het beste: dat bereiken we met behulp van zowel gerecyclede als recyclebare materialen. Dus met Bordo maak je een keuze die goed is voor jou en je geweten.

BORDO

Deens design — moderne kleuren.

Klaar om je stempel te drukken op je leefruimte? Ontdek ons moderne Bordo-kleurenpalet. Er is keuze uit elegant en verfijnd black, de aardse warmte van clay, de zonovergoten charme van arizona beige, de serene rust van blue, het coole, moderne london grey en het klassieke wit. Het is een aardse regenboog dat je huis te transformeert in een wereld van jouw creatie!

Ultramat — makkelijk schoon te maken.

Bordo heeft een ultramat gerecycled PET-oppervlak met anti-vingerafdruktechnologie. Dit oppervlak is duurzamer dan gelakte fronten. Dit maakt dagelijks gebruik zowel een esthetische als praktische ervaring. Je hoeft je geen zorgen te maken over het morsen van een beetje bloem of het openen van een deur met natte handen. Dit is eenvoudig af te vegen.

Laat zien wie je bent — met kleur en onze handgrepen.

Met de matte Bordo-kleuren klassiek black, moderne clay, fluweelachtig arizona beige, kalmerend blue, chique london grey en eenvoudig wit kun je kiezen uit zeer verschillende stijlen voor jouw huis. Met onze handgrepen kun je jouw persoonlijke stijl laten zien, of deze nu modern, industrieel, klassiek of minimalistisch is. En er zijn ook stijlvolle bijpassende kranen, zodat je de look kunt doorvoeren in de hele keuken. Je kunt het ontwerp ook combineren met andere kleuren of een vleugje persoonlijkheid toevoegen met onze aanvullende producten. Denk bijvoorbeeld aan onze open kasten met planken of onze vitrines met geribbeld glas.

Bekijk hier onze handgrepen

Wij bedachten de Kvik LeefKeuken® — jij zorgt dat het bij je past.

We hebben de Kvik LeefKeuken® in 1998 uitgevonden op basis van onze diepgaande kennis over de centrale rol van de keuken in ons leven. Vandaag de dag is deze keuken nog steeds even goed, omdat hij gewoon bij elke levensstijl en in ieder huis past. Elk van onze keukens kan een LeefKeuken® zijn.

Wil je meer te weten komen over de Kvik LeefKeuken®?

LeefKeuken

Ervaar BORDO — bij jou thuis.

BORDO clay

€ 3.640,-

BORDO blue

€ 6.611,-

BORDO — schoonheid en gerecyclede materialen voor een echt verrassend lage prijs.

BORDO clay

€ 3.640,-

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.

Ontdek onze andere keukendesigns.

Alle keukenseries