Kvik Zakelijk

Timmerlieden en bouwers.

light oak

€ 10.042,-

Ben je op zoek naar een partner met jarenlange ervaring in het leveren van keukens voor individuele of kleinere projecten? Een die ervoor zorgt dat leveringen op tijd zijn? Sinds 1983 komen timmerlieden en bouwers bij ons voor kwaliteitskeukens voor hun klanten.

Lees verder en ontdek hoe we jou kunnen helpen een oplossing te vinden waardoor klanten telkens weer tevreden zullen zijn.

Eenvoudige installatie -- gedetailleerde instructies.

Met onze keukens krijg je een oplossing die eenvoudig en snel te installeren is - en waar het eindresultaat voor zich spreekt. Om de installatie nog eenvoudiger te maken, zijn onze instructies online beschikbaar. Als je meer visueel bent ingesteld, kun je onze korte video-tutorials bekijken op je telefoon als je niet helemaal zeker bent over hoe je de keuken moet monteren.

Hier vind je onze installatie-instructies als pdf's

Wat kosten onze keukens?

De prijzen verschillen per model. Ook de keuzes voor het werkblad en verschillende elementen zijn van invloed op de uiteindelijke prijs. Neem contact op en jouw persoonlijke B2B-keukenexpert begeleid je dan door alle opties. Op die manier kun je je klanten verrassen met hoeveel cool Deens design ze voor die prijs kunnen krijgen.

Touch green

€ 2.951,-

Kvik levert altijd kwaliteit op het juiste moment.

— Jørn Petter Tangen
Familiehus AS

Neem een kijkje bij onze producten.

Bekijk onze prachtige producten! Dit is precies waar je klanten van dromen. Laat ons je helpen om ze de keuken, de badkamer en de garderobe van hun dromen te geven.

Ontdek onze producten.

Leer ons beter kennen.

— Meer over ons.

Lees meer over onze geschiedenis, waarden en krijg wat feiten over het bedrijf. We bestaan al sinds 1983 en we gaan nergens heen.

— Kvik Zakelijk

Meer informatie over Kvik Zakelijk