Kvik Zakelijk

Timmerlieden en bouwers.

Ben je op zoek naar een partner met jarenlange ervaring in het leveren van keukens voor individuele of kleinere projecten? Een die ervoor zorgt dat leveringen op tijd zijn? Sinds 1983 komen timmerlieden en bouwers bij ons voor kwaliteitskeukens voor hun klanten.

Lees verder en ontdek hoe we jou kunnen helpen een oplossing te vinden waardoor klanten telkens weer tevreden zullen zijn.

Eenvoudige installatie -- gedetailleerde instructies.

Met onze keukens krijg je een oplossing die eenvoudig en snel te installeren is - en waar het eindresultaat voor zich spreekt. Om de installatie nog eenvoudiger te maken, zijn onze instructies online beschikbaar. Als je meer visueel bent ingesteld, kun je onze korte video-tutorials bekijken op je telefoon als je niet helemaal zeker bent over hoe je de keuken moet monteren.

Hier vind je onze installatie-instructies als pdf's

Wat kosten onze keukens?

De prijzen verschillen per model. Ook de keuzes voor het werkblad en verschillende elementen zijn van invloed op de uiteindelijke prijs. Neem contact op en jouw persoonlijke B2B-keukenexpert begeleid je dan door alle opties. Op die manier kun je je klanten verrassen met hoeveel cool Deens design ze voor die prijs kunnen krijgen.

Deskundig en gericht advies.

Om je de best mogelijke begeleiding te geven, heb je je eigen contactpersoon in een winkel in de buurt van je project. Samen met jouw keukenexpert vind je de ideale oplossing voor jouw klanten.

Concurrerende prijzen.

Wij bieden altijd concurrerende prijzen voor onze keukenoplossingen. Neem contact op met een Kvik-winkel in de buurt van het project om een offerte te krijgen voor jouw exacte specificaties.

Winkel zoeken

Flexibiliteit.

Korte of lange termijn? Geen probleem, wij kunnen voor alles zorgen en natuurlijk garanderen wij kwaliteit. Afhankelijk van je behoeften kunnen we de ruimte opmeten, de oude keuken slopen (als die er is) en de nieuwe keuken monteren.

Stabiele levering.

De Kvik-winkel in de buurt heeft altijd producten op voorraad en ze ontvangen wekelijkse leveringen, zodat we zelfs met krappe deadlines kunnen leveren.

Oplossingen op maat.

Al onze winkels hebben een eigen werkplaats, die je bestelling eenvoudig en snel kan aanpassen.

Kvik levert altijd kwaliteit op het juiste moment.

-- Jørn Petter Tangen
Familiehus AS

Neem een kijkje bij onze producten.

Bekijk onze prachtige producten! Dit is precies waar je klanten van dromen. Laat ons je helpen om ze de keuken, de badkamer en de garderobe van hun dromen te geven.

Ontdek onze producten.

Garderobe.

Keuken.

Badmeubel.

Leer ons beter kennen.

Meer over ons.

Lees meer over onze geschiedenis, waarden en krijg wat feiten over het bedrijf. We bestaan al sinds 1983 en we gaan nergens heen.

Kvik Zakelijk

Meer informatie over Kvik Zakelijk