Kvik Zakelijk

Appartementen en woningcorporaties.

white

€ 5.101,-

Of er nu maar een paar keukens moeten worden gerenoveerd of dat alle keukens gemoderniseerd moeten worden, wij helpen je graag. En vergeet niet dat we ook kunnen helpen met badkamers en garderobes! Sinds 1983 werken we samen met publieke en private woningcorporaties en beheerders om hun keukens te moderniseren en te renoveren.

Jouw vragen beantwoord.

We werken samen met verschillende publieke en private woningcorporaties en vastgoedbeheerders om meerderde keukens tegelijkertijd te renoveren. Door samen te werken met een winkel bij jou in de buurt heb je eenvoudig toegang tot de werkplaats en het magazijn van de winkel en profiteer je van wekelijkse leveringen. Op deze manier kun je tijdig en op schema opleveren. We begrijpen dat je vragen hebt over hoe dit werkt.

Kvik biedt altijd geweldige oplossingen aan ons en onze klanten.

— Torstein Dahl
Riis Bygg AS

Neem een kijkje bij onze producten.

Bekijk onze prachtige producten! Dit is precies waar je klanten van dromen. Laat ons je helpen om ze de keuken, de badkamer en de garderobe van hun dromen te geven.

Ontdek onze producten.

Leer ons beter kennen.

— Meer over ons.

Lees meer over onze geschiedenis en waarden en kom meer te weten over het bedrijf. We bestaan al sinds 1983 en we houden voorlopig niet op.

— Kvik Zakelijk.

Meer informatie over Kvik Zakelijk