AVOLIA clay

€ 9.892,-

Een keuken met goede intenties

— vereist certificaten

Forest Stewardship Council®

FSC® is een non-profit boscertificeringssysteem en wereldleider in duurzaam bosbeheer. In 2013 introduceerden we FSC®-gecertificeerd hout in onze designs en vandaag de dag zijn al onze producten gemaakt van materiaal uit verantwoord beheerde FSC®-gecertificeerde bossen en andere gecontroleerde bronnen.

FSC® heeft tien basisprincipes waarop alle FSC®-boscertificeringen over de hele wereld zijn gebaseerd. Door deze principes stelt FSC® eisen aan sociaal, ecologisch en economisch verantwoord bosbeheer. Dat betekent dat de bossen de tijd krijgen die ze nodig hebben om zich te vernieuwen, zodat de bossen van de wereld ook na onze tijd bloeien. Flora en fauna worden ook beschermd, en de lokale gemeenschappen die in en rond de bossen leven worden gerespecteerd en hun rechten worden gewaarborgd. En de bosarbeiders krijgen allemaal een eerlijk loon, en er wordt gezorgd voor veilige arbeidsomstandigheden. 

Onze licentiecode is FSC® C104647 

Wil je meer weten over FSC®?

Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over het gebruik van FSC-gecertificeerde producten.

Onze Quality Assurance-afdeling

Dennis Frank Brokholm, Quality Assurance

Tel: +45 20 98 44 12
E-mail: dbr@kvik.com

Vertegenwoordiger Forest Stewardship Counsel

Loa Dalsgaard Worm

Tel: 28 78 08 19.
E-mail: loa@fsc.dk 

Indoor Climate Label

Onze producten zijn bekroond met een Danish Indoor Climate-certificaat. Bij producten met een Indoor Climate certificaat kun je er zeker van zijn dat alle gebruikte materialen uitgebreide tests hebben ondergaan voor ontgassing en luchtafgifte, evenals irritatiefactoren. Dit zorgt voor een beter binnenklimaat wanneer je voor ons kiest voor je keuken, badkamer of garderobe.

Bij het Indoor Climate certificaat worden eisen gesteld aan de impact van de producten op de luchtkwaliteit. Daarom is dit keurmerk anders dan keurmerken zoals The Nordic Ecolabel. Deze benadrukt de vereisten voor de productie en afvoer, en richt zich minder op de vereisten voor de impact op het binnenklimaat tijdens dagelijks gebruik.

Certificaat nr. 110

Lees meer over de Danish Indoor Climate-certificering
We zijn gecertificeerd

— Great Place to Work®

We verkopen niet alleen keukens, badkamermeubels en garderobes. We creëren een omgeving voor innovatie, samenwerking en groei. Ons geheime ingrediënt? Een bloeiende bedrijfscultuur die onze mensen en hun unieke bijdragen viert. Hier ben je niet alleen een werknemer; je maakt deel uit van onze cultuur. We vieren samen overwinningen, leren van tegenslagen en groeien samen, zodat we een bloeiende bedrijfscultuur kunnen creëren die ernaar streeft om een geweldige werkplek te zijn, in termen van tevredenheid van werknemers, gelijkheid en natuurlijk veiligheid.

We meten systematisch onze prestaties door middel van werknemersenquêtes en persoonlijke gesprekken, omdat we geloven in voortdurende verbetering. We luisteren naar onze teams, waarderen hun inzichten en creëren een ruimte waar ieders stem ertoe doet. En daarom zijn we gecertificeerd met Great Place to Work®.

Maak deel uit van ons team
Alles bij elkaar genomen vindt 93% van de werknemers dit een geweldige plek om te werken.
Great Place to Work ®

De keukens van Kvik bestaan uit verschillende designs, maar ze hebben één ding gemeen: al het nieuwe hout dat erin zit is gecertificeerd. We gebruiken twee verschillende wereldwijde certificeringsinstanties, FSC® en PEFC™, die werken aan het bevorderen van milieuvriendelijk, sociaal voordelig en economisch levensvatbaar beheer van de bossen op de wereld.

We zetten een actieve stap om ervoor te zorgen dat je trots kunt zijn op de materialen in je nieuwe keuken, welk design je ook kiest. 

Wil je meer weten over keukens met goede intenties?