Een afspraak maken - welke is geschikt voor mij?

Inspiratieafspraken, thuisafspraken, projectafspraken, online afspraken - we geven toe, we bieden veel verschillende afspraken. Als je moeite hebt om te kiezen welke het beste bij je past, hebben we dit korte overzicht gemaakt. Je vraagt je misschien af of een afspraak echt noodzakelijk is. Dat is het zeker. Een afspraak is de beste manier om gratis, professioneel advies voor je project en de onverdeelde aandacht van je keukenexpert te krijgen. Het is het perfecte moment om al je vragen te stellen, zodat je het grote project waar je aan begint echt goed begrijpt.

Waarom noemen we het afspraken?

Je hebt helemaal gelijk, onze afspraken zijn eigenlijk volledig informeel, aangezien er geen dresscode of zelfs een vergaderruimte is. We hadden ze net zo goed 'keukentafelgesprekken' kunnen noemen. Bovendien zijn ze helemaal gratis!

We noemen ze afspraken omdat het heel belangrijk is om bij elkaar te komen en ervoor te zorgen dat we volledig op één lijn zitten. Een nieuwe keuken, badkamer of garderobe is een grote beslissing en je moet een goede verstandhouding hebben met je adviseur. Je werkt immers van begin tot eind met hen samen aan je project. Onze keukens zitten niet in een bruine doos met een plug-and-play product erin. Het zijn op maat gemaakte oplossingen die rekening houden met alle bijzonderheden van de meest centrale ruimte in je huis. Het is daarom altijd de moeite waard om alle stukjes op tafel te leggen voordat we aan de puzzel beginnen.

Maak een afspraak  - het maakt het verschil

Wanneer je een afspraak maakt weet je zeker dat onze adviseur tijd voor je heeft. Je krijgt de volledige aandacht van je adviseur, zodat je je kunt concentreren op je situatie, dromen en budget. En dat kan het verschil maken voor je project. Ook zul je zo een goede start maken met de persoon die gedurende het hele project voor je klaar zal staan. Bovendien is het helemaal gratis, dus er is echt geen reden om geen afspraak te maken!

Waar zullen we afspreken?

In onze winkel

Kom naar onze winkel, waar je al onze ontwerpen kunt ervaren, de materialen kunt aanraken en echt kunt voelen wat bij je past. Wij zetten de koffie.

Bij jou thuis

Onze getalenteerde keukenexpert komt bij je thuis met een koffer vol voorbeelden en je kunt praten over je project daar waar het gaat gebeuren. Jij bent verantwoordelijk voor de koffie.

Online afspraak

We ontmoeten elkaar op Zoom om je project te bespreken. Dit betekent dat we allebei koffiezetten.