Projectafspraak - wanneer moet ik boeken?

Wanneer je er klaar voor bent om een nieuwe keuken te ontwerpen, is het zinvol om een projectafspraak te maken. Je hebt een duidelijk idee van de timing die je verwacht, de look die je wilt en je kunt in details gaan treden.

De belangrijkste afspraak

Tijdens deze afspraak worden de belangrijke beslissingen genomen.

Soms is dit je tweede afspraak, omdat alle inleidende vragen al tijdens je inspiratiegesprek zijn beantwoord en je weet wanneer je de volgende stappen wilt zetten om het project te realiseren. Een inspiratiegesprek is echter niet verplicht - je kunt beginnen met een projectafspraak als je precies weet wat je wilt en je de metingen en alle bouwgegevens bij de hand hebt.

Tijdens dit gesprek ga je met onze keukenexpert om de tafel zitten en plannen jullie alles tot in detail in onze geavanceerde software. Je weet welk ontwerp je wilt, je hebt de metingen gedaan, je weet welke elementen je nodig hebt en wanneer het project moet plaatsvinden. We gaan samen zitten, tekenen je nieuwe keuken en je krijgt een 3D-versie van hoe het eruit zal zien. Daarom duurt deze afspraak twee uur. 

We kunnen je het eindresultaat in 3D laten zien en je een gedetailleerde offerte voorleggen op basis waarvan je een besluit kunt nemen. 

Na deze afspraak is het nog niet te laat om van gedachten te veranderen over het materiaal voor het werkblad of een kleurnuance, maar je moet voorbereid naar deze afspraak komen om beslissingen te kunnen nemen.