Wanneer boek ik een inspiratiegesprek?

AVOLIA arizona beige

€ 9.892,-

Misschien heb je nog nooit een nieuwe keuken gezocht of geprobeerd het hele huis te verbouwen, dus je hebt ongetwijfeld veel vragen. Het kan lastig zijn om te weten waar je moet beginnen. Dat is precies waar onze inspiratiegesprekken voor zijn.

Je wilt de nieuwste designs en slimme oplossingen verkennen die beschikbaar zijn en een idee krijgen van de gewenste look voor je huis. Misschien wil je weten welk type werkblad het meest krasbestendig is? Of misschien staat er een klein probleem tussen jou en je gedroomde keuken, badmeubel of garderobekast?

Dit zijn allemaal goede redenen om met een professional te praten. Je hoeft trouwens niet eens zeker te weten dat je met ons aan je project wilt werken. Wij staan in een vroeg stadium voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de beste oplossing voor je project te vinden.

Maak tijd voor een goed gesprek

We noemen het een inspiratiegesprek. Naast onze showroom hebben we echter geen geheim programma dat je op magische wijze inspireert. Er is geen hippe presentatie. Het draait echt om het gesprek. Soms gewoon aan tafel, maar meestal tijdens een wandeling door onze showroom, met een kopje koffie in de hand. 

De eerste stap op je reis

Natuurlijk is het logisch om het inspiratiegesprek te zien als je eerste ontmoeting met ons, omdat we daar al je eerste vragen beantwoorden. We geven je alle antwoorden en hopelijk vertrek je met een bak inspiratie en een tweede afspraak op zak. Tijdens die tweede ontmoeting gaan we aan de slag met het tekenen van je nieuwe keuken. 

Een inspiratiegesprek dient dus om je te inspireren en je ogen te openen voor alle mogelijkheden voor je nieuwe keuken, badmeubel of garderobekast. En het is een kans om al je vragen te stellen en deskundig advies te krijgen voordat je aan de slag gaat met de concrete planning van je project.

Boek vandaag nog je inspiratiegesprek en ga aan de slag