Waarom zou ik kiezen voor geïntegreerde apparaten in mijn nieuwe keuken?

Green kitchen with a wine refrigerator and a wooden worktop

OMBRA green

€ 8.810,-

Geïntegreerde apparaten worden steeds populairder in moderne keukens. Deze apparaten zijn ontworpen om naadloos op te gaan in de kasten eromheen, waardoor je keuken er strak en samenhangend uitziet. Ontdek de voordelen van geïntegreerde apparaten, de verschillende soorten die beschikbaar zijn en hoe je de beste apparaten voor jouw huis kiest. Of je nu je keuken aan het opknappen bent of je apparaten vervangt, wij leggen uit wat de voordelen zijn van geïntegreerde apparaten.

Dit is een overzicht van de verschillende soorten inbouwapparatuur.

Green kitchen cabinet with an integrated oven and wine refrigerator

Koelkast

Ingebouwde koelkasten zijn ontworpen om perfect aan te sluiten op je keukenkasten. Dit zorgt voor een tijdloze en strakke look.

Vriezer

Ingebouwde vriezers zijn ontworpen om perfect aan te sluiten op je keukenkasten. Dit zorgt voor een tijdloze en strakke look.

Witte keuken met een massief houten werkblad en ingebouwde huishoudelijke apparaten

Oven

Ingebouwde ovens zijn ontworpen om ofwel gemonteerd te worden in de keukenkasten voor een betere ergonomie ofwel onder je aanrecht. Wij bieden een breed scala aan inbouwovens, zodat we aan je behoeften kunnen voldoen en je dromen kunnen vervullen.

Vaatwasser

Ingebouwde vaatwassers zijn ontworpen om onder je aanrecht te worden gemonteerd.

Koffiezetapparaten

Ingebouwde koffiezetapparaten worden steeds populairder in moderne keukens. Ze worden meestal op een handige hoogte gemonteerd om er makkelijk bij de kunnen, en worden zo geprogrammeerd dat ze automatisch je favoriete koffies kunnen zetten.

Wijnkasten

Ingebouwde wijnkasten kunnen discreet worden ingebouwd in bestaande kasten en onder het aanrecht.