Compact laminaat

Als je een werkblad wilt dat zowel robuust als goedkoop is en ook nog een mooi design heeft, dan is een werkblad van compact laminaat de perfecte keuze. Met een dikte van slechts 12 mm is compact laminaat namelijk een veilige investering. Het ultradunne werkblad levert een stijlvolle uitstraling op, zonder compromissen op het gebied van de natuurlijke kracht van het materiaal en eenvoudig onderhoud. Compact laminaat is een product dat in vele kleuren en uitstralingen leverbaar is. Ga je voor licht en modern? Of donker en organisch? Je bepaalt het helemaal zelf. Onze werkbladen van compact laminaat zijn eenvoudig aan je keuken en keukendromen aan te passen. En ze zijn ook nog eens in een heleboel verschillende designs verkrijgbaar.

NOLIAM white

€ 5.240,-

Wat is compact laminaat?

In tegenstelling tot laminaat is compact laminaat gemaakt van papier en niet van spaanplaat. Het speciale papier is onder hoge warmte en druk samengeperst tot een werkblad. En ook al is het werkblad van papier, toch is het zeer slijtvast. De bovenste en onderste laag bestaan uit gekleurd papier dat is geïmpregneerd met melamine. Daardoor is het werkblad robuust en zeer makkelijk te onderhouden.

Voordelen van compact laminaat

  • Slijtvast materiaal
  • Hittebestendig en bestand tot 110 graden
  • Makkelijk schoon te maken.

Ook al is het werkblad hittebestendig, toch raden wij aan om je warme pannen op onderzetters te zetten, aangezien pannen al snel warmer dan 110 graden worden.

Schoonmaakhandleiding

Een werkblad van compact laminaat is makkelijk schoon te maken. Je hoeft het oppervlak alleen maar dagelijks af te nemen met een doek die in schoon water is uitgewrongen. Gebruik geen producten met schuurmiddelen, aangezien er dan krassen op het werkblad kunnen komen.

Voor hardnekkige vlekken raden wij een universeel schoonmaakmiddel zonder sulfaathoudende middelen aan. Daarna met een schone doek afnemen. Compact laminaat is bestand tegen normale schoonmaakmiddelen, maar kan niet tegen sterke zuren en basen.

Zo houd je jouw keuken schoon