LINEARIS -- een lichtere grijstint.

Een witte keuken is niets voor jou, maar je wilt toch graag een lichte, strakke look. Kijk eens naar Linearis in puur grijs. Daarmee heb je de lichte en heldere sfeer van wit met net een beetje extra elegantie en persoonlijkheid. En aangezien deze van een kern van gerecyclede houtvezel met een speciale folie van gerecyclede PET-flessen gemaakt is, is het ook nog eens een duurzame keuze.

LINEARIS

Deens design -- strakke lijnen.

Je zult ze inmiddels wel hebben opgemerkt: de uitgesproken profiellijnen die de laden, de deuren en het werkblad vormen. De handgrepen zijn op het duurzame folie in het ontwerp verwerkt en dit uitgesneden profiel geeft je vingers een stevige grip op soepel lopende laden en deuren. Deze functie is in wezen het enige ontwerpelement van Linearis. Dat is functioneel Deens design. Zodra je Linearis opent, vind je alle functionaliteiten waar je van kunt dromen: intelligente ladeorganisers, een geïntegreerde vaatwasser, koelkast of vriezer die er ... nou ja ... cooler uitziet in het Linearis-design, en een ingebouwde oven of kookplaat in het zwart zou het perfecte contrast kunnen zijn.

Ga voor opvallend – een perfecte match voor een sterk contrast.

De karakteristieke lijnen van Linearis geven een sterke, solide uitstraling en zijn een perfecte partner voor contrasterende kleuren – ook in werkbladen. Je kunt natuurlijk het werkblad kiezen dat je leuk vindt in termen van kleur en materiaal, maar wij raden een weelderig gedimensioneerd werkblad als de perfecte toevoeging op de lijnen van Linearis.

Ga voor groot – als de maat ertoe doet.

Misschien overweeg je een wit ontwerp vanwege het positieve effect op kleinere keukens, maar met Linearis puur grijs kan je hetzelfde bereiken. Dat geldt ook voor onze XL- en XXL-modules. Eenvoudig uitgelegd wordt Linearis, in vergelijking met standaard keukenmodules, geleverd in XL-modules met 15% meer volume in hetzelfde vloeroppervlak. In de XXL-versie krijg je 40% extra ruimte. We raden je aan om een vrijblijvend aanbod voor Linearis te vragen van een van onze keukenexperts – op basis van jouw specifieke indeling. Zoals altijd is een verrassend lage prijs een gegeven.

Lees meer over XXL

Ontdek onze andere keukendesigns

Designs