Kies kleuren
Frontkleuren

PAVIA -– de landgoedkeuken voor de klassieke smaak.

Dit is Pavia – een van onze sterkste ontwerpprestaties. Dat komt omdat Pavia aan de binnenkant vol zit met moderne keukenfuncties en behoort tot de meest duurzame in ons keukenassortiment. Maar aan de buitenkant ziet hij er prachtig klassiek uit, zowel qua design als handgrepen. En er is een reden voor deze traditionele aanpak.

PAVIA

Een echte klassieker –- in alle opzichten.

Pavia is niet alleen ontworpen voor mensen met een klassieke smaak, maar ook voor klassieke huizen. In veel huizen vereist de algemene architectuur, de indeling van de kamer of zelfs de geschiedenis van het huis een klassiek uitgangspunt om de algehele esthetiek te respecteren – en vervolgens innovatieve ideeën te introduceren.

Maar Pavia is niet retro. Als je oog hebt voor traditioneel timmerwerk, heb je misschien al gemerkt hoe de frames door onze ontwerpers zijn afgeslankt en geslepen. In feite zijn elke dimensie en elk kenmerk van traditionele landelijke keukenladen en -kasten opnieuw geëvalueerd en bijgewerkt om een traditionele stijl een modern statement te geven.

 

 

 

 

 

Tijdloos -– en open voor nieuwe technologie.

Met Pavia als klassieke keuken beschik je over alle moderne keukenoplossingen: intelligente ladeorganisatie, ruime kasten en geïntegreerde apparaten. Bovendien heb je stevig geconstrueerde kasten gemaakt van hoogwaardige, gerecyclede materialen, met een look die kwaliteit en traditie serieus neemt.

Duurzaamheid –- binnen handbereik.

Dat geldt het allermeest voor de fronten van Pavia. Ze zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen met een speciaal mat oppervlak dat Pavia vrijhoudt van alledaagse vingerafdrukken in de keuken. Het is ook gemakkelijk schoon te maken. Dit wordt mogelijk gemaakt door een speciale textuur die is aangebracht op de gerecyclede PET-folies. 

Ervaar Pavia -– voor jouw huis.

PAVIA -– de landgoedkeuken voor de klassieke smaak.

Ontdek andere keukenontwerpen van Kvik.

Ontwerpen

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.