Frontkleuren

PAVIA -- de landgoedkeuken voor de klassieke smaak.

Dit is Pavia - een van onze sterkste staaltjes ontwerp. Dat komt omdat Pavia aan de binnenkant vol zit met moderne keukenfuncties en behoort tot de meest duurzame in ons keukenassortiment. Maar aan de buitenkant ziet hij er prachtig klassiek uit, zowel qua design als handgrepen. En er is een reden voor deze traditionele aanpak.

PAVIA

Een echte klassieker -- in alle opzichten.

Pavia is niet alleen ontworpen voor mensen met een klassieke smaak, maar ook voor klassieke huizen. In veel huizen vereist de algemene architectuur, de indeling van de kamer of zelfs de geschiedenis van het huis een klassiek uitgangspunt om de algehele esthetiek te respecteren – en vervolgens innovatieve ideeën te introduceren.

Maar Pavia is niet retro. Als je oog hebt voor traditioneel timmerwerk, heb je misschien al gemerkt hoe de frames door onze ontwerpers zijn afgeslankt en geslepen. In feite zijn elke dimensie en elk kenmerk van traditionele landelijke keukenladen en -kasten opnieuw geëvalueerd en bijgewerkt om een traditionele stijl een moderne uitstraling te geven.

 

 

 

 

 

Tijdloos -- en open voor nieuwe technologie.

Met Pavia als klassieke keuken beschik je over alle moderne keukenoplossingen: intelligente ladeorganisatie, ruime kasten en geïntegreerde apparaten. Bovendien heb je stevige kasten van hoogwaardige, gerecyclede materialen, met een look waarbij kwaliteit en traditie primeren.

Duurzaamheid -- binnen handbereik.

Dat geldt het allermeest voor de fronten van Pavia. Ze zijn gemaakt van gerecyclede petflessen met een speciaal mat oppervlak dat Pavia vrijhoudt van alledaagse vingerafdrukken in de keuken. Ook gemakkelijk schoon te maken. Dit wordt mogelijk gemaakt door een speciale textuur die is aangebracht op de gerecyclede pet-folies. 

de Kvik LeefKeuken® — maak het je eigen.

De magie van de Kvik LeefKeuken® zit hem niet in specifieke afmetingen of indelingen, maar in het leven en de momenten die je erin beleeft. De hartelijke lach die weerklinkt tijdens een familiediner, de geruststellende stilte van een late-night-snack, de gedeelde anticipatie van een cake die in de oven rijst en het geheime gefluister tijdens een kopje thee midden in de nacht: daar draait het om. Of het nu een keuken voor twee is, of een bruisende familiehub, elke keuken kan een Kvik LeefKeuken® zijn.

Het zijn jouw verhalen, gedeelde ervaringen en gekoesterde herinneringen die hem tot leven brengen. Dus, haal het plezier, het gesprek en de verbinding naar binnen en zie je keuken transformeren in het kloppend hart van je huis, een echte Kvik LeefKeuken®.

Meer informatie over de Kvik LeefKeuken®

PAVIA pure grey

€ 10.009,-

Ervaar Pavia -- voor jouw huis.

PAVIA pure grey

€ 10.009,-

PAVIA white

€ 4.799,-

Ontdek onze andere keukenontwerpen.

Bekijk alle keukenontwerpen