Frontkleuren

PRATO -- zo nauwkeurig, zo subtiel.

Zelfs van een afstand is de matte afwerking het eerste wat opvalt aan Prato. Dit is omdat een donkere look subtieler wordt wanneer deze niet te veel glanst, en de details van Prato zijn uiterst subtiel. Zodra je dichterbij komt, voel je het oppervlak, dat is gemaakt van bijzonder duurzaam, gerecycled pet. En dan is er de lijst met zwarte randen die Prato zijn kenmerkende grafische karakter geeft.

PRATO

Naadloze overgang -- een ouverture naar de woonkamer.

Niet alle open keukens trekken aandacht, en dat zou ook niet moeten. Jij en je gasten zullen Prato net zo gezellig vinden als al onze andere keukens. Als je echter van plan bent om twee afzonderlijke sferen te realiseren, is de subtiele look van Prato uiterst geschikt voor een rustige hoek, waar je alles onder controle hebt maar die tegelijkertijd open is richting de woonkamer, waar alles gebeurt. Met Prato lopen de twee ruimtes naadloos in elkaar over.

 

 

PRATO dark grey

€ 10.287,-

Ultieme eenvoud -- de deur IS de handgreep

Als het op decoratie aankomt, zul je Prato waarschijnlijk nogal strak vinden: enkel de simpele schoonheid van matte geometrische oppervlakken. De afdekplaat voor de koelkast of vaatwasser: enkel matte oppervlakken. Zelfs geen decoratieve handgreep – de deur IS de handgreep. Je vindt dit misschien wat sullig, maar dat is Prato: sullig op de beste manier. De afstand tussen de elementen is net iets dunner, het gerecyclede materiaal op de fronten is geselecteerd om het sterke materiaal er net iets strakker uit te laten zien. Elk subtiel detail is belangrijk.

Subtiele matte oppervlakken -- haal het beste uit je werkblad.

Het maakt niet uit welke kleuren je graag in je keuken combineert, want Prato laat de andere elementen in de keuken schitteren. Ben je van plan om voor een prachtig werkblad te kiezen? Of voor een geavanceerde set ingebouwde apparaten in zwart keramiek, of misschien wel prachtige tegels? Dan is het matte oppervlak van Prato de perfecte achtergrond waar je elke dag weer van zult genieten.

PRATO black

€ 7.069,-

de Kvik LeefKeuken® — maak het je eigen.

De magie van de Kvik LeefKeuken® zit hem niet in specifieke afmetingen of indelingen, maar in het leven en de momenten die je erin beleeft. De hartelijke lach die weerklinkt tijdens een familiediner, de geruststellende stilte van een late-night-snack, de gedeelde anticipatie van een cake die in de oven rijst en het geheime gefluister tijdens een kopje thee midden in de nacht: daar draait het om. Of het nu een keuken voor twee is, of een bruisende familiehub, elke keuken kan een Kvik LeefKeuken® zijn.

Het zijn jouw verhalen, gedeelde ervaringen en gekoesterde herinneringen die hem tot leven brengen. Dus, haal het plezier, het gesprek en de verbinding naar binnen en zie je keuken transformeren in het kloppend hart van je huis, een echte Kvik LeefKeuken®.

Meer informatie over de Kvik LeefKeuken®

PRATO black

€ 7.069,-

Ervaar PRATO – voor jouw huis.

PRATO dark grey

€ 10.287,-

Heb je de X-factor van Prato gezien?

Prato's geheime talent is een uniek ontworpen meubel genaamd de X-module. Deze vormt net als de andere modules één geheel met Prato, maar is wel heel anders ontworpen (en eerlijk gezegd kun je ‘m in elk van onze keukens gebruiken). Naast extra en veelzijdige opbergruimte kun je met X de strakke lijnen van Prato doorbreken. Jij mag de details kiezen zoals de kleur van de deur, houtnuance, het aantal laden of planken, een open of gesloten look en ... nou, misschien kun je maar beter eens komen kijken in onze showroom.

PRATO dark grey

€ 10.287,-

Keuken X woonkamer

De X-module wordt al snel onderdeel van het gezin, omdat deze direct toegankelijk is en open is om deel uit te maken van de woonkamer. Tijdens gezellige momenten kan iedereen zich bij de X-module verzamelen voor hapjes, zonder deuren die in de weg zitten. Op deze manier kan de kok ook van het moment genieten en meedoen aan het gesprek.

Trotse traditie

Simpel gezegd: de X-module is een plankenkast voor de woonkamer, met keukentalenten. Als je oog hebt voor vakmanschap, zal de afwerking van de precieze vingerverbindingen en de uitstraling van massief hout opvallen, maar misschien geniet je ook gewoon van de eenvoudige woonlook die hij aan je huis toevoegt. De deuren zijn een liefdesbrief aan Japans design. Ze schuiven als een ninja, simpelweg op een zorgvuldig geschuurde eikenvoet.

Ontdek onze andere keukenontwerpen.

Alle keukenseries