Kvik Zakelijk

Architecten

De look, de lijnen, kleuren en materialen moeten harmoniëren om je visie tot leven te brengen. En dat geldt natuurlijk ook voor de keukens, badkamers en garderobes die belangrijke onderdelen van je project zijn.

Door met ons samen te werken, krijg je een ervaren partner die architecten sinds 1983 heeft geholpen hun visie op Deense designkeukens te realiseren.

Vragen die architecten vaak stellen.

We werken voortdurend samen met architecten om hen te helpen hun visie voor de huizen van hun klanten te realiseren. Hier zijn enkele van de vragen die ze vaak stellen.

Deskundig en gericht advies.

Om je de best mogelijke begeleiding te geven, heb je je eigen contactpersoon in een winkel in de buurt van je project. Samen met jouw keukenexpert vind je de ideale oplossing voor jouw klanten.

Concurrerende prijzen.

Wij bieden altijd concurrerende prijzen voor onze keukenoplossingen. Neem contact op met een Kvik-winkel in de buurt van het project om een offerte te krijgen voor jouw exacte specificaties.

Flexibiliteit.

Korte of lange termijn? Geen probleem, wij kunnen voor alles zorgen en natuurlijk garanderen wij kwaliteit. Afhankelijk van je behoeften kunnen we de ruimte opmeten, de oude keuken slopen (als die er is) en de nieuwe keuken monteren.

Stabiele levering.

De Kvik-winkel in de buurt heeft altijd producten op voorraad en ze ontvangen wekelijkse leveringen, zodat we zelfs met krappe deadlines kunnen leveren.

Oplossingen op maat.

Al onze winkels hebben een eigen werkplaats, die je bestelling eenvoudig en snel kan aanpassen.

Kvik heeft altijd geweldige oplossingen voor ons en onze klanten.

-- Torstein Dahl
Riis Bygg AS

Neem een kijkje bij onze producten

Bekijk onze prachtige producten! Dit is precies waar je klanten van dromen. Laat ons je helpen om ze de keuken, de badkamer en de garderobe van hun dromen te geven.

Ontdek onze producten.

Garderobe.

Keuken.

Badmeubel.

Leer ons beter kennen.

Meer over ons.

Lees meer over onze geschiedenis, waarden en krijg wat feiten over het bedrijf. We bestaan al sinds 1983 en we gaan nergens heen.

Kvik Zakelijk.

Meer informatie over Kvik Zakelijk