Tips en tricks voor je budget

Goede kwaliteit staat niet gelijk aan hoge prijzen – we laten graag zien hoe

Hier zijn onze beste tips en tricks die je helpen om je Deense designkeuken te realiseren tegen een prijs die je je kunt veroorloven. Door gebruik te maken van deze tips en door te kiezen voor onze 'foundation items' bouw je een solide fundering en kun je de artikelen die voor jou echt belangrijk zijn upgraden.

Elk groot project heeft een goede basis nodig en je nieuwe keuken is geen uitzondering. We hebben een aantal van onze meest betaalbare items samengesteld om je te helpen een goede basis voor je project te bouwen. Onze 'foundation items' zijn een goed uitgangspunt voor je keukenproject.

 

En je kunt het daar simpelweg bij laten en een geweldige Deense designkeuken hebben waar je nog jarenlang van kunt genieten. Of misschien kom je erachter dat je ruimte in je budget hebt om iets extra's toe te voegen. Misschien een Quooker om in de ochtend snel je kopje thee klaar te maken of een oven met stoom voor een perfect afgebakken brood in het weekend. 

 

Onze hoogwaardige 'foundation items' zijn slechts één manier waarop we je kunnen helpen de Deense designkeuken van je dromen te realiseren tegen een prijs die je je kunt veroorloven. 

Houd het simpel

Standaard laminaat

Dit laminaten werkblad komt in een standaardlengte van vier meter voor een mooie prijs. Het is niet alleen de beste keuze als het gaat om een verbazingwekkend lage prijs, het is ook een duurzame keuze omdat laminaat lang meegaat en het hout in de kern van gecertificeerde duurzame bosbouw komt. En dan is de levertijd ook nog eens slechts twee weken.

Bekijk hier onze laminaten tafelbladen
Wij hebben de basisitems

Betaalbare apparatenpakketten

De apparaten die je kiest hebben een enorm effect op de uiteindelijke prijs van je keuken.

We werken nauw samen met fabrikanten van apparaten om ervoor te zorgen dat jij de best mogelijke prijs krijgt. Daardoor kunnen we je complete apparaatpakketten bieden met vier apparaten met prijzen die jij je kunt veroorloven.

Dit zou er in je Zanussi-apparatenpakket kunnen zitten

HV1644

Kookplaat

HV1637

Oven

HV1649

Vaatwasser

HV1649

Koelkast

Bekijk Veda, Tinta en Ombra

— VEDA white

Deze elegante en eenvoudige keuken omvat het beste van Deens design en brengt licht en elegantie in je huis, tegen een betaalbare prijs.

— OMBRA green

Ombra is voor jou als je het kalmerende groen van de natuur naar binnen wilt brengen. De rustgevende vormen van Ombra zijn ook groen aan de binnenkant.

We begeleiden je graag

Details die ertoe doen

Ons assortiment betaalbare 'foundation items' bestaat uit spoelbakken, kranen en werkbladen die echt verschil maken op de totaalprijs zonder dat je inlevert op het gebied van kwaliteit of design. Wij vinden dat iedereen een mooie Deense designkeuken verdient, ongeacht je budget.

Begin vandaag met het plannen van je keuken
White kitchen with cabinets and dot handles