Denk je dat een nieuwe garderobe erg duur is?

Hoeveel kost een nieuwe garderobe?

Wij geloven dat Deens design voor iedereen moet zijn, en dat iedereen recht heeft op een coole garderobe! We doen er alles aan om onze prijzen laag te houden, van het leveren van onze producten in platte pakketten tot het aanbieden van verschillende serviceniveaus die passen bij verschillende budgetten. Kom op deze pagina te weten wat de grootste impact heeft op de prijs van je garderobeoplossing – en hoe je je aan je budget kunt houden.

Heb je al een budget vastgesteld voor je nieuwe garderobe? Het is natuurlijk belangrijk om je budget in gedachten te houden wanneer je je opties gaat bekijken. Het is meestal echter moeilijk om een duidelijk beeld te hebben van het budget voordat je precies weet wat je nodig hebt en wat voor soort garderobeoplossing je voorkeur heeft. De prijs hangt in grote mate af van je wensen en prioriteiten.

Denk na over vragen zoals

  • Waar moet de garderobe worden geplaatst en hoeveel ruimte kan en wil je er voor gebruiken?
  • Wie gaat de kledingkast gebruiken: kinderen, volwassenen?
  • Hoeveel opbergruimte heb je nodig (schoenen, kleding, buitenkleding, hebbedingetjes en speelgoed)?
  • Stijl en design: moet de garderobe passen bij de andere meubels in de kamer?

Misschien zijn er dingen waar je gewoon geen compromis over wilt sluiten, en andere dingen waar je misschien niet zo'n sterke mening over hebt? Als je eenmaal de basisoverwegingen hebt verduidelijkt, ben je al veel beter in staat om naar je budget te kijken!

VARIO19 white

€ 3.726,-

De prijs van een coole kledingkast met schuifdeuren en een slimme inrichting hoeft helemaal niet hoger te zijn dan je budget. Met de juiste combinatie van deuren, kastframe en inrichting krijg je een elegante, ruimtebesparende garderobe met schuifdeuren die zowel bij je wensen als bij je portemonnee past.

Koop een garderobe met schuifdeuren voor een geweldige prijs

Met een schuifdeur kun je de stijl van de kamer creëren die je wilt. En schuifdeuren hebben natuurlijk ook het voordeel dat ze alle rommel verbergen. Kvik biedt zowel deuren als decor in verschillende prijsklassen – allemaal in prachtig Deens design en met een hoogwaardige afwerking.

Als je een krap budget hebt, kun je prioriteit geven aan het uitgeven van minder geld aan het decor en toch een gedurfde oplossing krijgen die vrede en orde in de kamer creëert. Ga bijvoorbeeld voor planken en trays in plaats van de meer exclusieve oplossingen zoals laden met glazen zijkanten. Zo kun je ook kiezen voor een gewone kledingrail in plaats van het luxe model met licht.

 

Bekijk de selectie deuren

SCHUIFDEUREN black

€ 1.242,-

Doe het zelf en houd de prijzen laag

Ben je wel redelijk handig en heb je de moed om een beetje doe-het-zelfwerk uit te proberen? Je kunt je nieuwe garderobe eenvoudig zelf in elkaar zetten en zo het geld besparen dat je anders zou uitgeven aan professionele hulp.

Of wil je voorkomen dat je straks met boormachine en waterpas aan de slag moet? Profiteer van onze maak-het-makkelijk-service: je krijgt je nieuwe droomgarderobe zonder gedoe.

Bekijk hier onze service- en leveringsniveaus

SCHUIFDEUREN mirror

€ 824,-

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.

Garderobe en schuifdeuren

Ontwerpen
— VARIO19 white

Een mooie en eenvoudige open garderobe, ontworpen met een focus op de strakke lijnen en gemakkelijke toegang tot wat je het meest gebruikt.

— SMART black

Slimme schuifdeuren in het zwart zijn perfect als je een elegante en minimalistische garderobeoplossing wilt.

— MILK

Garderobes van Milk zijn de perfecte keuze als je op zoek bent naar klassieke en eenvoudige witte kasten met deuren.