Meer ruimte met slimme opslag

Alle rum fortjener opmærksomhed og harmoni — også de små og skæve værelser. Når hjemmet eller bare enkelte rum hører under kategorien” småt, men godt”, kan intelligente opbevaringssystemer geven dig overraskende meget plads til alt fra sko og tøj til nips og dagligdagens rod.

Een kleine garderobe hoeft geen groot project te zijn! Of je huis nu een kleine entree heeft, of wat de makelaar "een charmante en gezellige slaapkamer" noemde, je vindt hulp bij onze tips voor slimme oplossingen voor kleine ruimten – zonder over je budget te gaan.

Een warm welkom in je huis

Een kleine hal vol met buitenkleding, schoenen en laarzen ziet er al snel rommelig uit.

Ongeacht de grootte kun je de ruimte echter meestal goed indelen zodat je makkelijk naar binnen en buiten kunt. Berg schoenen op met slimme schoenenplanken. Een smalle hal profiteert van schuifdeuren, die jassen verbergen, volledig gebruik maken van de hoogte van de kamer en geen ruimte innemen wanneer je ze opent.

Om het helemaal af te maken kun je kiezen voor een hoedenplank en eenvoudige, mooie hangers die de ruimte een luchtige en lichte uitstraling geven.

VEDA white

€ 2.779,-

Ruimte voor je dromen in de slaapkamer

In een kleine slaapkamer ligt een oplossing met ingebouwde kasten voor de hand, maar je kunt ook ruimte in een hoek vinden voor een praktische garderobe, hetzij met deuren met scharnieren of met schuifdeuren. Daarnaast kan het bed ook functioneren als efficiënte opslag. Met slimme laden op wielen kun je handdoeken, beddengoed, hebbedingetjes en kerstversieringen onder het bed rollen en ruimte maken voor grote dromen, zelfs in een kleine slaapkamer.

SCHUIFDEUREN mirror

€ 824,-

De kleine oplossing die een groot verschil maakt

Kies laden in plaats van planken

Met praktische, ruime laden profiteer je van de diepte en krijg je een beter overzicht dan wanneer kleding en andere dingen opgestapeld op planken liggen. Laden zijn zelden de goedkoopste optie, maar als je op zoek bent naar optimale opslag, zijn laden de beste manier om alle ruimte in je garderobe goed te gebruiken. Doe de vuile kleren in slimme, uittrekbare waszakken en plaats je laden onderin de kast, waar ze gemakkelijk te bereiken zijn.

Profiteer van de hoogte van de vloer tot aan het plafond

Geen last meer van rommel bovenop je garderobe. Hoge schuifdeuren van de vloer tot het plafond verbergen de rommel. Plaats eventueel een paar extra planken in de kast, en voilà! Je krijgt een perfecte plek voor slaapzakken, dekbedden voor logees en andere dingen die je maar zelden uit de kast hoeft te halen. En bovendien krijg je ook die strakke, harmonieuze uitstraling!

Vind extra ruimte

Een smalle hal of schuine muren zorgen vaak voor ongebruikte ruimte. Als je lage plafonds hebt, kun je de illusie van het tegenovergestelde creëren door planken onder het plafond te hangen. Het creëert ruimte voor opbergdozen, boeken, of een reeks kleurrijke stiletto's! Zorg voor meer vloeroppervlak met weinig maar ruime meubels en vul je garderobe aan met planken die aan de muur kunnen worden opgehangen. Ze halen je spullen van de vloer en geven je kamer een luchtige uitstraling.

Kun je maar moeilijk onthouden wat er allemaal in je kast ligt? Als er niet veel ruimte is, kunnen zomerse shirts, korte broeken en jurken gemakkelijk achter gebreide truien en wollen sokken verstopt raken. Sorteer je garderobe op seizoen: Leg de winterkleding in de zomer achterin de kast of in dozen en haal ze tevoorschijn als de winter voor de deur staat. Het is alsof je twee keer per jaar een nieuwe garderobe krijgt!

Het is belangrijk dat de afmetingen goed zijn!

Als dit de eerste keer is dat je je rolmaat tevoorschijn haalt moet je, wanneer je een nieuwe garderobe met schuifdeuren nodig hebt, meten volgens de volgende richtlijnen.

  • Hoogte – wordt op drie plaatsen gemeten: aan de linkerkant, in het midden en aan de rechterkant. De laagste maat bepaalt de hoogte.
  • Breedte – wordt gemeten bij de vloer en het plafond om erachter te komen of de muren scheef staan. De laagste maat bepaalt de breedte.
  • Diepte – De standaarddiepte in onze oplossingen is 68 cm. Dit zorgt ervoor dat je ruimte hebt voor kasten, rails en schuifdeuren.

We helpen je graag om je doel te bereiken met je garderobe. We hebben veel ervaring met allerlei oplossingen: van compacte kasten tot exclusieve inloopkasten.

Gids voor het meten van je garderobe

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.

Garderobe en schuifdeuren

Ontwerpen
— VARIO19 white

Een mooie en eenvoudige open garderobe, ontworpen met een focus op de strakke lijnen en gemakkelijke toegang tot wat je het meest gebruikt.

— SMART black

Slimme schuifdeuren in het zwart zijn perfect als je een elegante en minimalistische garderobeoplossing wilt.

— MILK

Garderobes van Milk zijn de perfecte keuze als je op zoek bent naar klassieke en eenvoudige witte kasten met deuren.