Gids voor het meten van je garderobe

Al onze garderobes zijn op maat gemaakt, dus het is belangrijk om de goede maten op te nemen! Als dit de eerste keer is dat je je meetlint tevoorschijn haalt, volg dan deze richtlijnen:

Hoe meet ik?

Hoogte

De hoogte wordt op drie plaatsen gemeten: aan de linkerkant, in het midden en aan de rechterkant. De laagste afmeting bepaalt de hoogte van de deuren.

Breedte

Meet de breedte bij zowel de vloer als het plafond. Daarmee kom je erachter of de muren scheef staan. De kleinste afmeting bepaalt de breedte van de deuren.

Diepte

De standaard diepte is 68 cm. Hiermee heb je ruimte voor kasten, ophangrails en schuifdeuren.

Garderobes en schuifdeuren

— SMART black

Waarom zou je een garderobe wegstoppen in een kleine kamer? Laat de kast een centrale rol spelen als blikvanger in jouw slaapkamer.

Service die bij je past

— Doe-het-zelf

Hoe meer je zelf wilt en kunt doen, hoe lager je prijs bij Kvik zal zijn. Als je een doe-het-zelver bent, kun je alle kasten, deuren en accessoires in platte verpakkingen ophalen en ze vervolgens zelf monteren en installeren. De instructies van Kvik worden natuurlijk meegeleverd, zodat het een eenvoudige klus wordt.

— Ga voor eenvoudig

Als je liever al het andere doet en gewoon wilt genieten als alles klaar is, kan je lokale Kvik-winkel je helpen. Wij kunnen het hele proces plannen, van levering tot installatie. Jij hoeft je alleen maar te verheugen.