Showmodellen te koop

Aangezien wij voortdurend nieuwe, coole keukenoplossingen lanceren, moeten wij af en toe van de showroomkeukens in onze winkels af. En daar kun jij dan van profiteren! Met een showroomkeuken bespaar je namelijk heel veel geld en krijg je toch een coole keuken in Deens design en van hoge kwaliteit. Vaak zijn onze showroomkeukens inclusief spoelbak, apparatuur en werkblad, zodat je een compleet nieuwe keuken voor een ongewoon goede prijs krijgt. Bekijk de actuele showroomkeukens die bij onze winkels te koop zijn. Als je vragen over een showroomkeuken hebt, kun je uiteraard contact opnemen met de betreffende winkel.

Waarom kiezen voor een showroomkeuken?

Als je voor een van onze showroomkeukens kiest, krijg je hetzelfde coole Deense design en dezelfde hoge kwaliteit als altijd bij Kvik, maar dan veel goedkoper. Als je de keuken moet aanpassen zodat deze helemaal bij je huis past, dan kun je er extra kasten, lademodules en andere accessoires bij kopen. 

Alle onderstaande modellen zijn showroomkeukens uit onze winkels en daarom kunnen ze kleine sporen van gebruik vertonen. De prijzen gelden voor afhalen in de betreffende winkel. Wil je hulp bij het monteren van de keuken of heb je andere vragen?

PRATO dark grey

€ 10.287,-