Witte keuken met een keukeneiland en een massief houten werkblad
Frontkleuren

MANO — tot in de perfectie verfijnd.

Maak kennis met Mano, ons geliefde meesterwerk dat zorgvuldig is gemaakt en verfijnd zodat het past bij jouw levensstijl. Elk hoekje en gaatje van deze ruimte is een bewijs van het Deense ontwerpethos dat je bent gaan koesteren — pure eenvoud, ingenieuze oplossingen en grenzeloze mogelijkheden. Voel de magie wanneer je vingertoppen over de subtiele geïntegreerde handgrepen glijden, op maat gemaakt om eenvoud te bieden.Geniet van de keuzevrijheid, want Mano is verkrijgbaar in een scala aan kleuren — strak wit, stoer zwart houtskleur, diep donker grijs en warm beige. Naast de esthetische aantrekkingskracht, is Mano gefabriceerd uit gerecyclede materialen, waardoor het een tijdloze en duurzame keuze is die je met trots van generatie op generatie kunt doorgeven.

MANO

Tot in de perfectie verfijnd — klassiek Deens design.

Omarm de symfonie van tijdloze Deense elegantie met Mano - een ware belichaming van Deens design, waarin schoonheid en functionaliteit in perfecte harmonie met elkaar dansen. Van de oneindige mogelijkheden, het nauwgezet vakmanschap tot de iconische aantrekkingskracht, Mano is Deens design op zijn best.

Laat Mano's nieuwe kleurenpalet je betoveren. Voel de warmte van het fluweelzachte arizona beige, de heerlijke verfijning van mat dark grey en de tijdloze charme van classic white of black wood.

Met Mano maak je een duurzame keuze, want de arizona beige, witte en donkergrijze fronten zijn gemaakt van gerecyclede petflessen en het zwarte hout is afkomstig van de gecertificeerde duurzame bosbouw.

Zwarte keuken met keukeneiland en gekleurde zwarte fronten

MANO dark grey

€ 11.439,-

Krijg de perfecte grip — in handen.

De kern van Mano, wat 'hand' betekent in het Italiaans, is een prachtige synergie van vorm en functie. De sleutel tot Mano's onderscheidende allure ligt in de zorgvuldig ontworpen, naadloos geïntegreerde handgrepen. In de loop der jaren hebben we deze handgrepen met zo'n precisie en zorg gevormd dat ze een belichaming zijn geworden van ergonomische perfectie. Elke keer dat je je hand uitsteekt om een lade of een deur te openen, vind je een perfecte partner in deze handgrepen. Ze staan voor een harmonieuze mix van esthetische aantrekkingskracht en praktisch ontwerp. Dit is waar een goed doordacht ontwerp uitmondt in perfecte harmonie, waardoor je interactie met Mano een heerlijk soepele ervaring wordt.

 

Doorgaan — met doorlopende lijnen.

Wanneer je voor Mano kiest, omarm je een compromisloze ontwerpfilosofie, waarbij vorm en functie elkaar ontmoeten in gelukzalige harmonie. Een van de boeiende elementen van Mano is dat je de elegante lijnen overal terugziet, ongeacht hoe je de kasten worden combineert.

Deze continue, prachtige lijnen voegen een uniek ritme toe aan het ontwerp, waardoor een naadloze visuele symfonie ontstaat die echt betoverend is. Deze eigenschap zorgt ervoor dat Mano, dankzij de tijdloze schoonheid, elke keuken siert, of het nu een eigentijdse loft is of een charmante, klassieke familiewoning. Zo combineert Mano in elk detail een goed doordacht ontwerp en onberispelijke functionaliteit, waardoor een keukenruimte ontstaat waar je dol op zult zijn.

Wij bedachten de Kvik LeefKeuken® — jij maakt het je eigen.

We hebben de Kvik LeefKeuken® in 1998 uitgevonden op basis van onze diepgaande kennis over de centrale rol van de keuken in ons leven. Vandaag de dag is deze keuken nog steeds even goed, omdat hij gewoon bij elke levensstijl en in ieder huis past. Al onze keukens kunnen een Kvik LeefKeuken® zijn, maar we geven toe, Mano vervult deze rol met verve.

Wil je meer te weten komen over de Kvik LeefKeuken®?

LeefKeuken

Ervaar MANO –- Deens design en vakmanschap op zijn best.

Witte keuken met een keukeneiland en een massief houten werkblad

MANO white

€ 12.784,-

Zwarte keuken met keukeneiland en gekleurde zwarte fronten
Zwarte houten keuken met keukeneiland

MANO sera

€ 8.821,-

MANO -– de keuken speelt een centrale rol in onze levens.

Witte keuken met een keukeneiland en een massief houten werkblad

MANO white

€ 12.784,-

MANO -- niet alleen voor je keuken.

— -- Creëer de perfecte garderobe.

Kies ook voor Mano in je slaapkamer en krijg er veel opbergruimte bij.

— –- voor de badkamer.

Breng het karakter van Mano ook naar je badkamer.

Ontdek onze andere keukendesigns.

Designs