Deens design voor verrassend lage prijzen.

Green kitchen with a wine refrigerator and a wooden worktop

OMBRA green

€ 8.810,-

Wat als -- je meer krijgt voor minder?

De XL kasten van Kvik bieden 15% meer ruimte zonder extra kosten. En als je kiest voor XXL, krijg je 40% meer ruimte. Dat is kastruimte en werkruimte voor een betaalbare prijs.

Wat als

-- wij de besparingen doorgeven aan jou?

Al vanaf het begin hebben we de branchenormen en -werkwijzen uitgedaagd. We kwamen erachter dat we 26 keukens per vrachtwagen konden vervoeren als we ze ongemonteerd zouden verzenden, als bouwpakket. Dat zijn vier keer zoveel keukens in elke vrachtwagen dan de branchestandaard. De standaard is namelijk om keukens gemonteerd te verzenden. En de kosten die we daarmee besparen, worden aan jou doorberekend.

Wat als

-- een goed samengesteld assortiment Deens design jou een betere prijs zou opleveren?

Wij hebben een zorgvuldig samengesteld assortiment met hoogwaardige Deense designkeukens. We hebben onze designs door de jaren heen verfijnd, zodat we alleen het allerbeste aan jou leveren. Dit maakt het voor jou makkelijker om te kiezen en voor ons goedkoper om te produceren. En we berekenen de besparingen aan jou door.

Wat als

-- wij de besparingen aan jou doorgeven?

We werken altijd aan manieren om dingen slimmer en efficiënter te doen, zodat we betaalbare prijzen kunnen realiseren. Wij vinden dat iedereen een droomkeuken in Deense design verdient. 

Dit is hoe wij kwaliteit leveren voor jouw nieuwe keuken, voor verrassend lage prijzen. 

We dagen de standaarden uit.

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.

Leren hoe je meer waarde van ons kunt krijgen?

Lees meer solide redenen waarom je voor ons zou moeten kiezen
— Over Kvik.

Onze geschiedenis in Deens design.

— Onze XXL-oplossingen.

Leer hoe u meer lades in waarde kunt krijgen

— Onze garantie.

Ontdek hoe we achter de kwaliteit van onze producten staan