Onze producten zijn gemaakt om te worden gebruikt

Onder onze garantie valt ook jouw gemoedsrust.

White kitchen worktop with cakes cups
We verwachten gewoon hoge kwaliteit

Wij eisen veel van ons design en de materialen.

Je maakt dagelijks gebruik van je keuken, jaar in jaar uit, en opent de kasten en lades keer op keer. De werkbladen, planken en oppervlakken moeten bestand zijn tegen dit dagelijkse gebruik. 

Tijdens onze zoektocht om de beste kwaliteit te bereiken en te behouden, testen we regelmatig de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten. Op deze manier kunnen wij garanderen dat onze keukens, badkamers en garderobes van topkwaliteit zijn, en zijn ontworpen om lang mee te gaan en er jarenlang mooi uit te zien. Door onze voortdurende kwaliteitscontroles hebben we ook een goede basis om onze producten en oplossingen te optimaliseren. Op deze manier kunnen we kwaliteitsproducten blijven aanbieden. 

Mocht het toch nog gebeuren dat een product stuk gaat, dan hoef je je geen zorgen te maken. We bieden een goede garantie voor onze producten. Je kunt er zeker van zijn dat we vertrouwen hebben in de kwaliteit, of je nu een keuken, badkamer of garderobe hebt gekocht.

Al onze producten vallen natuurlijk onder de algemene consumentenwetgeving. Daarnaast vallen al onze werkbladen, kasten, deuren en bewegende onderdelen die zijn aangeschaft na 1 januari 2012 onder onze speciale uitgebreide garantie.

Hoe lang heb je garantie?

5 jaar garantie op keukenbladen.

Werkbladen worden in een keuken het meest gebruikt, en wij staan achter de kwaliteit van onze bladen met 5 jaar garantie.

SMART white

€ 633,-

10 jaar garantie op kasten, deuren en schuifdeuren.

Al onze deuren, keuken-/badkamerelementen, Module16-elementen, Vario19-bouwsystemen en schuifdeuren hebben 10 jaar garantie.

25 jaar garantie op bewegende onderdelen.

Hieronder valt al het beslag: scharnieren, laderails, wielen en andere bewegende delen. Deze hebben maar liefst 25 jaar garantie!

Wat moet ik doen als mijn product kapotgaat?

Als jouw Kvik-product niet meer naar behoren werkt of deze defect is, en je denkt dat dit onder de garantie valt, neem dan contact op met de winkel waar je het product hebt gekocht. We zullen dit dan verder onderzoeken en naar ons inzicht bepalen of deze schade of dit defect onder de garantie valt.

Wanneer het product onder de garantie valt, zullen wij beoordelen of dit gerepareerd kan worden, of dat dit moet worden vervangen door een nieuw of gelijkwaardig item. Als het betreffende product niet meer beschikbaar is in ons assortiment, zullen wij een geschikt alternatief product leveren.

In dit geval zullen wij opdraaien voor de kosten van het nieuwe product of de vereiste reparatie. Je hoeft alleen maar het beschadigde product beschikbaar te stellen aan ons, zodat we deze zonder problemen kunnen repareren of vervangen.

Voorwaarden.

Om aanspraak te maken op de garantie, moet je documentatie kunnen tonen waarin duidelijk is dat het product bij Kvik is aangeschaft.

We betalen niet voor reparatiewerkzaamheden die je zelf hebt aangevraagd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

De garantie is niet van toepassing op producten die onjuist zijn opgeslagen, gemonteerd, geïnstalleerd of gebruikt. Daarnaast is de garantie niet van toepassing als er wijzigingen zijn aangebracht aan het product, deze foutief is gebruikt of als het product is gereinigd op een manier die in strijd is met de onderhoudsinstructies.

De garantie dekt geen reguliere slijtage, krassen, sneden of schade die is veroorzaakt door stoten of ongelukken. De garantie is ook niet van toepassing als het product bijvoorbeeld buiten of in een vochtige omgeving is geplaatst.

De garantie is alleen van toepassing als de producten uitsluitend zijn gebruikt voor privégebruik.

Onopzettelijke of gevolgschade vallen niet onder de garantie.

De vervangen producten en onderdelen zijn eigendom van Kvik.

Vertrouwen en duurzaamheid zijn onze kernwaarden.

— Jouw vertrouwen is belangrijk voor ons.

Jouw vertrouwen in ons merk is voor ons uiterst belangrijk. We willen dan ook dat jij je veilig voelt wanneer je winkelt bij Kvik.

VEDA green

€ 2.808,-

Onze duurzaamheidsreis.

We hebben een missie om ervoor te zorgen dat wij de duurzaamste keukens in de branche produceren. We gebruiken daarom gerecyclede materialen en al het hout dat we in onze producten gebruiken komt uit de gecertificeerde verantwoorde bosbouw. We innoveren constant, en werken samen met onze leveranciers om onze grenzen te verleggen.