MANO arizona beige

€ 14.135,-

Word sociaal

De voordelen van barkrukken

De keuken heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van utilitair naar een plek waar je de hele dag kunt socializen. Wij noemen dit The Sociable Kitchen® en het is een hoeksteen van onze hele benadering van keukens. We zijn dus altijd op zoek naar manieren om je nog meer mogelijkheden te bieden om sociaal te zijn in je keuken.

 

Een eenvoudige manier om een sociaal element aan je keuken toe te voegen is de bescheiden barkruk. Vroeger zag je deze veelzijdige stoel alleen in restaurants en bars, maar hij biedt talloze voordelen voor het creëren van een gezellige ruimte waar familie en vrienden comfortabel kunnen samenkomen terwijl jij het eten bereidt.

Barkrukken geven een gevoel van openheid in je keuken en creëren een meer verbonden en interactieve sfeer. Ze moedigen gasten aan om bij je te komen zitten terwijl je kookt en overbruggen zo de kloof tussen de chef en alle anderen. Voor de alledaagse dingen is het een natuurlijke plek voor kinderen om hun huiswerk te maken of voor stelletjes om hun ochtendkoffie te drinken voordat ze naar hun werk gaan.

Witte keuken met een keukeneiland en een massief houten werkblad

MANO white

€ 12.784,-

 

In huizen met beperkte eetruimte zijn barkrukken een ruimtebesparende redder en in grotere keukens creëren ze een extra plek om rond te hangen of een snelle maaltijd te eten aan het eiland of aanrecht. Beter nog, ze kunnen netjes worden weggestopt, waardoor het beschikbare vloeroppervlak wordt gemaximaliseerd en je keuken ruimer aanvoelt.

COMMA bar stool

Jigger & Barley — onze nieuwe lijn barkrukken.

Bij het creëren van onze nieuwe lijn barkrukken wisten we dat we iets wilden dat lang meegaat. Zowel omdat vakmanschap belangrijk voor ons is als omdat we altijd tijdloos Deens design omarmen. We wilden prachtige natuurlijke materialen en kleuren gebruiken die, in de handen van onze vakkundige ambachtslieden, zouden veranderen in stoelen die zich thuis voelen in elke keuken.

Deze wens resulteerde in twee nieuwe ontwerpen voor barkrukken - Jigger en Barley. Twee heel verschillende maar zeer klassieke ontwerpen met aanpasbare functies die in elk huis passen.

Jigger

Als je meer van kosmopolitische charme houdt, is de Jigger met zijn elegante mix van hout, metaal en stof een perfecte keuze. De lage rugleuning zorgt voor extra ondersteuning voor meer ontspannen comfort en de eenvoudige, strakke lijnen passen mooi in verschillende keukenstijlen.

Jigger

Barley

Als je je meer rustiek voelt, denk dan eens aan onze urban cowboy, de Barley. Of je nu kiest voor donker of licht massief eiken, deze slanke creatie (met een diepte van 30 cm) is perfect om onder toonbanken te plaatsen. Voor een meer geraffineerde look voeg je mooie, natuurlijke anilineleren zittingen toe voor een vleugje meer comfort en een vleugje meer stijl.

Barley

Wat je voorkeur ook is, beide zijn ontworpen om onder de meeste werkbladen te passen (die ongeveer 95 cm hoog zijn) en zijn gemaakt van de allerbeste materialen - van FSC®-gecertificeerd eikenhout en zwaar metaal tot OEKOTEX®-gecertificeerde stoffen en echt aniline zadelleer.

Altijd comfortabel, altijd duurzaam, altijd stijlvol. Deens design op zijn best - tegen onze kenmerkende lage prijzen.