Welke vorm moet je keuken hebben?

Witte keuken met een keukeneiland en een massief houten werkblad

MANO white

€ 12.687,-

Er zijn keukens in allerlei indelingen. De klassieke L-vorm, de kombuiskeuken met aan weerszijden kasten en werkbladen, of wat dacht je van heel de keuken langs één muur? En dan is er nog onze favoriet, het kookeiland. Hoe je je keuken gebruikt en de ruimte die je hebt, zijn de bepalende factoren. Hier nemen we alle mogelijkheden met je door.

Bekijk eerst eens je huidige keuken en noteer wat goed werkt en wat geoptimaliseerd moet worden. Welke elementen moeten worden vervangen? Welke elementen gebruik je veel en welke gebruik je helemaal niet?

Onze keukens bestaan uit een aantal modules die je kunt aanpassen aan de ruimte en aan je wensen en behoeften. De mogelijkheden om een persoonlijke keuken te ontwerpen die zowel in je ruimte als in je dagelijkse leven past, zijn eindeloos. Het is in principe alleen je verbeelding die de grenzen stelt.

 

De L-vormige keuken

De L-vormige keuken is een klassieke keuken die in de jaren 1920 in de mode raakte. Nu, 100 jaar later, is het nog steeds een intuïtief ontwerp dat in veel huizen werkt.

In deze keuken zijn alle essentiële werkzones binnen handbereik, waardoor de keuken een efficiënte werkplek is en perfect in je huis past.

Gids voor de L-vormige keuken

NOLIAM white

€ 4.853,-

De kombuiskeuken

Met de kombuiskeuken kun je heel efficiënt gebruik maken van ruimte voor een kleinere keuken. Deze keuken bestaat uit twee rijen kasten die tegenover elkaar staan met een pad ertussen. Het is een neefje van de U-vormige keuken, waarbij de keuken aan één uiteinde is verbonden met nog meer kasten. 

Zelfs een kombuiskeuken kan gezellig zijn, als je genoeg ruimte hebt om de ene kant uit te breiden met een kleine ontbijthoek. 

PAVIA white

€ 4.800,-

Langs één muur

Als je een kleine ruimte hebt, kan het het beste zijn om je hele keuken langs één muur te hebben. Dit is perfect in een kleiner huis of appartement waar je de ruimte zo efficiënt mogelijk moet gebruiken. Deens design is perfect in zo'n ruimte, omdat alles zo goed doordacht is en een functie heeft. En door de moderne, strakke lijnen is de keuken ook nog eens esthetisch aantrekkelijk. 

VEDA green

€ 2.808,-

De ConversatieKeuken®

In 1999 introduceerden we de ConversatieKeuken®. De filosofie erachter is eenvoudig: Het is een plek waar de keuken het middelpunt van je leven en je huis is. In de keuken komen we samen om te koken, te lachen, spelletjes te spelen en die diepe gesprekken te voeren. Hier hebben we de afgelopen jaren gewerkt en gestudeerd. Hier worden die dagelijkse klusjes een tijd om op adem te komen bij een kopje koffie. Hier kunnen we tijd doorbrengen met vrienden en familie en bijkomen van onze dag. Hier vindt de dagelijkse magie plaats. Het is de ruimte waar iedereen tijd wil doorbrengen. 

Lees meer over ons concept van de ConversatieKeuken
Witte keuken met een keukeneiland en een massief houten werkblad

MANO white

€ 12.687,-