Laat je inspireren

Kies een moderne landelijke keuken

PAVIA pure grey

€ 10.010,-

Het zit allemaal in de details. Niet iedereen houdt van minimalistische en eenvoudige witte keukens. Misschien ben je op zoek naar een iets traditioneler ontwerp. En het zal je misschien verbazen dat die traditionele landelijke keukendetails, zoals lijsten en handgrepen, net zo mooi kunnen zijn in een grote flat met een hoog plafond in de stad als op het eigenlijke platteland.

Van deuren met lijsten tot open planken en traditionele handgrepen: het zijn precies de details die de landelijke keuken zo klassiek maken. Gelukkig kun je je gemakkelijk laten inspireren en een beetje van de charme van de landelijke keuken krijgen in een moderne keuken die past bij de behoeften van vandaag.

 

Of je nu van rustiek, romantisch of modern houdt, je kunt de details van de landelijke keuken gebruiken om je eigen stijl te creëren.

Romantische warmte

Elegante handgrepen en deuren met verfijnde lijsten geven je keuken een beetje romantiek die je associeert met een echte landelijke keuken. Decoreer met keramiek en wilde bloemen om een extra warme en gezellige uitstraling te creëren. 

Ontdek onze handgreepcollecties

Rustieke charme

Geef je keuken een rustiekere uitstraling door natuurlijke materialen zoals hout of steen te gebruiken voor je werkblad. Je kunt ook accessoires kiezen die een landelijke charme toevoegen: servies, bloemen, koperen potten. 

Landelijke idylle

Combineer idyllische landelijke stijl met Deens design en geef je keuken een moderne uitstraling. Voeg een element toe van de klassieke landelijke keuken met een open kast, en creëer tegelijkertijd een kalme balans met de strakke lijnen van je keuken.

Bekijk hoe Ferro de look compleet kan maken

Pavia – de moderne landelijke keuken

PAVIA pure grey

€ 10.010,-

De moderne landelijke keuken

De romantische landelijke keuken is terug in een bijgewerkte en moderne versie met verfijnde details en elementen van koper, messing en hout. Deze keuken straalt gezelligheid en sudderend eten uit en creëert een oase van rust te midden van het drukke dagelijkse leven. En de keuken past even goed in een stadsappartement met hoge plafonds als in je zomerhuis op het platteland.