Ontwerpgids voor een witte keuken

Witte keuken met een keukeneiland en een massief houten werkblad

MANO white

€ 12.784,-

Ga voor de prachtige witte keuken van je dromen! De witte keuken is al jaren een populaire keuze. En dat is niet voor niets, want de witte keuken heeft bepaalde kwaliteiten die andere keukens gewoon niet hebben.

Een witte keuken is stijlvol en past bij alles en dat betekent dat hij goed past in elk huis. Wit is een perfecte basiskleur die je eindeloze opties geeft om te spelen met kleuraccenten in verf, tegels en zelfs kleine apparaten.

Hier in Denemarken zijn we geobsedeerd door licht omdat licht leven en vreugde geeft. Een witte keuken brengt niet alleen leven en vreugde, maar biedt ook een kalmerende achtergrond die uitnodigt tot gesprekken en die een gevoel van aanwezigheid in je huis creëert. 

Kies kleuraccenten

Je zit altijd goed met wit. De witte keuken is stijlvol en neutraal en geeft je de vrijheid om verschillende kleuren en materialen toe te voegen die bij jouw stijl passen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een keukenkraan in antraciet in plaats van een klassieke uitvoering in chroom of geborsteld staal. Of voor gekleurde lijsten die de witte deuren omlijsten. De gootsteen is ook een plek waar je kleur, persoonlijkheid en iets extra's kunt toevoegen. 

Vind onze Deense designartikelen die passen bij je witte keuken
Witte keuken met een keukeneiland en een massief houten werkblad

MANO white

€ 12.784,-

De handgrepen maken de look compleet

De handgrepen die je kiest dragen bij aan de uitstraling van je keuken. Als je kiest voor deuren met geïntegreerde handgrepen krijg je een minimalistische keuken, terwijl kleine, donkere metalen knoppen je keuken een romantisch en rustiek tintje geven. Je kunt ze allebei kiezen, dus het is gewoon een kwestie van wat het best bij je stijl past.

Ontdek onze handgrepen
White kitchen with a kitchen island, tall cabinets and black handles

Ervaar het ontwerp van MANO white

Witte keuken met een keukeneiland en een massief houten werkblad

MANO white

€ 12.784,-

MANO white – een gezellige keuken voor de hele familie

Ervaar Mano – onze iconische greeploze keuken in opvallend Deens design. Laat je verleiden.
Witte rustieke keuken met ingebouwde oven en witte fronten

MANO white – voor jouw appartement.

Minimalistisch, ruw en stedelijk. Laat je inspireren door de industriële stijl en ga voor Deens design met persoonlijkheid en karakter.

MANO white – een kombuiskeuken

Geef je MANO white keuken een coole Deense stijl met een rustiek houten werkblad dat een scherp contrast vormt met de lange horizontale lijnen van de Mano keuken.

Ervaar Mano 2 drawer

Mano 2 drawer – je gaat deze keuken fantastisch vinden

In een gezellige Mano 2 drawer keuken is er ruimte om te wonen. Er is plaats voor iedereen, en niemand hoeft elkaar in de weg te zitten.

Mano 2 drawer – een kombuiskeuken

Ervaar Mano 2 drawer in klassiek wit.

Ontdek onze witte keukens