PAVIA pure grey

€ 10.010,-

Hoe je die landelijke keukenstijl krijgt

Niet iedereen houdt van minimalistische en eenvoudige witte keukens. Een vleugje landelijke keukens in moderne huizen is een knipoog naar het plattelandsleven. Het zal je misschien verbazen dat die traditionele keukendetails in landelijke stijl, zoals lijsten en handgrepen, net zo mooi kunnen zijn in een grote flat met hoge plafonds in de stad als op het platteland.

Van houten werkbladen tot open rekken en handgrepen, het zijn precies deze details die van de landelijke keuken zo'n klassieker maken. Gelukkig kun je je gemakkelijk laten inspireren en een beetje van die landelijke esthetiek terugvinden in een hedendaagse keuken die voldoet aan de behoeften van vandaag.

Of je nu houdt van rustiek, romantisch of modern, je kunt de details van de landelijke keuken gebruiken om je eigen boerderijkeuken te creëren - ongeacht waar je woont.

Romantische landelijke stijl

Die grillige gezelligheid die je associeert met een landelijke keuken? Dat komt voor een groot deel door de traditionele kasten die de keuken omlijsten. Een moderne variant zijn klassieke grijze kasten met de belangrijkste elementen van een landelijke keuken, maar met slankere, modernere kaders. Voeg elegante handgrepen toe om je keuken een beetje de romantiek te geven die je associeert met een traditionele landelijke keuken. Decoreer met keramiek en wilde bloemen voor een extra warme en gezellige uitstraling.

 

Kies je handgrepen

De moderne landelijke keuken

De romantische landelijke keuken is terug in een vernieuwde en moderne versie met fijne details en elementen van koper, messing en hout. Deze keuken straalt gezelligheid uit met eten dat in grote potten staat te pruttelen en creëert een oase van rust te midden van het drukke dagelijkse leven.

De Pavia is een praktische keuze voor het hele gezin en is gemakkelijk schoon te maken dankzij de speciale matte oppervlakken. Terwijl hij er helemaal uitziet als een landelijke keuken, kan hij keukenapparatuur en intelligent ladeontwerp integreren. Beter nog, hij past net zo goed in een stadsappartement met hoge plafonds als in je zomerhuisje op het platteland.

 

Rustieke landelijke keukens

Als je het geluk hebt om rustieke kenmerken te hebben zoals houten balken, een Belfast gootsteen en zichtbare bakstenen muren, dan ben je al een heel eind op weg naar een rustieke landelijke keuken! Ga een stapje verder en gebruik natuurlijke materialen zoals hout of steen voor je werkblad. Je kunt ook kiezen voor accessoires die karakter en een vleugje landelijke charme toevoegen: ongepast servies, droogbloemen en koperen pannen. En vergeet niet om die landelijke look af te maken met wat open opbergruimte zoals een keramische houder voor je meeste keukengerei.

 

Bekijk al onze beschikbare producten voor je nieuwe keuken

Idyllische landelijke keukenideeën

Combineer idyllische landelijke keukenideeën met Deens design en geef je keuken een eigentijdse twist. Breng een element van de klassieke landelijke keuken in je keuken met open rekken, ruwe materialen en natuurlijke texturen. Laat de strakke lijnen van je keukenkastjes een rustig evenwicht creëren en verberg al je slimme opbergoplossingen - probeer alleen dingen uit te stallen die de sfeer van een landelijke keuken oproepen!

 

Stalen plank

Dus of je nu alles uit de kast wilt halen met architecturale elementen, beschilderde kasten en een fornuis, of gewoon een landelijk keukendesign in huis wilt halen - we hopen dat je een uitgangspunt hebt gevonden!