Plan een make-over van de badkamer

PAVIA white

€ 1.046,-

Het zal er prachtig uitzien. Het zal je persoonlijke stijl hebben. Het zal een enorme verbetering zijn ten opzichte van de bestaande badkamer, maar alleen als jij de rol van planner op je neemt. Hierbij geven we je een korte handleiding geven voor het plannen, en hoe je in jouw badkamer het beste gebruik kunt maken van vakmensen.

Dus wat voor soort planner ben jij? In een plan komen inspiratie en realiteit samen. Ze hebben elkaar hard nodig, en je kunt kiezen waar je begint. Er zijn veel manieren om jouw badkamerproject te plannen. Misschien ben je een inspirerende planner of juist een ambitieuze. Voor het plannen van je make-over maakt het eigenlijk niet uit welke aanpak je hebt. Het belangrijkste is om een plan te hebben. Begin bij de basis en ga op zoek naar inspiratie, die je overal kan vinden. En heb vooral plezier terwijl je de leefbaarheid van jouw badkamer verbeterd.

Inspirerende planner

Als je talent hebt voor inrichting, laat je je waarschijnlijk leiden door je visie. Je zult weten wat het plan is als je dit eenmaal in werkelijkheid ziet. En natuurlijk vind je veel inspiratie op deze pagina's, zeker voor een snelle make-over van de badkamer. We hebben een aanzienlijke lijst met badkamermeubels en wastafels die je zelf kunt installeren, en ze worden allemaal geleverd met nauwkeurige instructies.

Bekijk onze selectie badkamermeubels

MANO sera

€ 1.599,-

Ambitieuze planner

Als je verder wilt gaan en misschien de fysieke beperkingen van je badkamer wilt oplossen, zul je verrassingen moeten vermijden. Ga op zoek naar inspiratie en raadpleeg vervolgens de professionals in de lokale Kvik-winkel. Zij zullen je helpen met de planning en het budget.

De belangrijkste beperkingen van een badkamerproject zijn de dingen die heel lastig te veranderen zijn, zoals muren, vloeren en leidingen. 
Maar wat nu niet mogelijk is, kan later misschien wel. En aangezien het echte doel is om je droom te realiseren, ben je het aan jezelf verschuldigd om met de professionals te praten en te zien wat er mogelijk is. Hier is een link naar een overzicht van wat je wel en niet zelf mag aanpassen.

Investeer in je plan. Als je een stiekem droomt van een grotere make-over, investeer dan nu in keuzes die je naar jouw badkamer 2.0 brengen, zodat je later de leidingen of die ene muur kan verplaatsen.

MANO white

€ 2.116,-

Ken je beperkingen, maar laat je er niet door tegenhouden

Niemand houdt van beperkingen, maar in badkamers zijn er 3 essentiële zaken waar rekening mee moet worden gehouden in het plan:

  • bouwvoorschriften
  • uitvoering
  • persoonlijke beperkingen

Klik hier voor een nuttig overzicht van wat er in de bouwvoorschriften wordt gezegd over wat je zelf mag aanpassen of installeren en waar je vakmensen voor moet inhuren. Je mag bepaalde dingen zelf doen, wat heel leuk kan zijn als je van doe-het-zelven houdt. En natuurlijk is het ook essentieel voor je planning om te weten of je iemand in moet huren.

Voor de bouwvoorschriften moet je natuurlijk advies inwinnen van een architect of ingenieur.

Persoonlijke beperkingen zorgen vaak voor onverwachte situaties. Je overschat gemakkelijk wat je in jouw vrije tijd kunt doen, op een manier waarop het er ook nog goed uitziet.

Ontwikkel jouw inspiratie

Bekijk slimme oplossingen bij vrienden thuis, ga naar beurzen, blader door tijdschriften, laat je de volgende keer dat je in een hotel bent inspireren of scrol door Pinterest. Inspiratie is overal te vinden. Ga op zoek naar een sfeer, een decoratiestijl of een technische oplossing die geschikt zou zijn voor jouw project. Maak het vervolgens werkelijkheid met hulp van een van onze ervaren interieurexperts in de plaatselijke Kvik-winkel.

Begin met de basis

Bekijk jouw badkamer van muur tot muur en van vloer tot plafond en besluit wat er niet veranderd kan worden. Denk dan vrij na over de rest. Wat staat je droom in de weg? En welke onderdelen kunnen blijven? Wij hebben bij KVIK suggesties voor alles wat je zou willen veranderen, maar jouw droom zal altijd het einddoel blijven. Je kunt dit doel op verschillende manieren bereiken, en voor sommige doelen is misschien minder verandering nodig dan je in eerste instantie had gedacht. Met een nieuwe wastafel en badkamermeubilair, een grotere spiegel en geweldige verlichting kun je al heel veel veranderen. 

Meer weergeven

PAVIA white

€ 1.046,-

Gebruik je keukenexpert

Door in gesprek te gaan met een keukenexpert kun je erachter komen dat je gemakkelijk een mooie keuken kunt realiseren, zonder overal de duurste en meest geavanceerde oplossingen te kiezen.

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.

Dit zijn een paar van onze badkamerdesigns

Bekijk al onze badkamerdesigns