5 tips voor het decoreren met Deens design in je badkamer

Het kenmerk van Deens design is een stijlvolle combinatie van schoonheid en functionaliteit, of dit nu in de keuken of de badkamer is. Hier zijn vijf manieren waarop je je badkamer kunt inrichten met Deens design - en verbluffende resultaten kunt krijgen.

1. Laat je bad groter lijken met minimalisme

Een van de grootste luxes in een badkamer is vrije ruimte. Door de minimalistische aanpak van Deens design zijn er minder elementen en is er meer vrije ruimte. Aan de muur bevestigde kasten hebben geen poten nodig, waardoor opvalt hoe mooi de vloer en muur zijn, en deze kunnen schitteren. Bovendien is het gemakkelijker om eronder te komen en die vervelende schoomaakklusjes te doen. Intelligente kasten met veel opbergruimte kunnen parfumplanken en kastjes vervangen, en met een geïntegreerde spoelbak heb je iedere ochtend vrije ademruimte voor de spiegel. Vrije ruimte is een ideale meerwaarde in de badkamer.2. Houd controle over de functionaliteit van je badkamer

In het moderne leven zijn badkamers vaak overvol met persoonlijke accessoires, gadgets en verzorgingsproducten met opvallende branding. Met een intelligente oplossing zoals Mano, waarin functionaliteit is geïntegreerd zodat je jouw laden kunt ordenen, heb je alles precies waar je het nodig hebt: voor de spiegel. Georganiseerd met een overzicht, zodat het huidtonicum niet verdwijnt achter een van de lotions. Vergeet niet dat je het waard bent.

3. Geef je badkamer talent voor 'schoon'

We weten zeker van dat je het ermee eens bent dat een badkamer schoon moet voelen. Hoewel het niet valt te ontkennen dat schoonmaken een vereiste is voor dit gevoel, kan ook minimalisme een belangrijke rol spelen. Gevulde badkamers met drukke vloeren blijven vochtig.  Een van de kenmerken van Deens design is de open ruimte rond de elementen – op de vloer, aan de muren en in de manier waarop je je in de ruimte beweegt. Dit maakt schoonmaken eenvoudiger, zorgt voor een vrije luchtstroom en zorgt voor een fris en luchtig interieur dat schimmel op afstand houdt.

PRATO grijs

€ 1.187,-

4. Breid je ontwerpkeuzes uit naar je badkamer

Wanneer de designelementen uit de keuken in harmonie zijn met die in de gang of de badkamer, geeft dit een extra dimensie aan jouw persoonlijke ontwerpstijl. Deens design zoals de Mano-badkamerkast zal net als in de keuken natuurlijk en vertrouwd zijn om te gebruiken, en nadruk leggen op het welzijn in het hele huis.

5. Geef extra glans aan je badkamerdesign met je persoonlijke touch

Hoe strakker en eenvoudiger het basisontwerp van je badkamer is, hoe meer impact jouw decoraties hebben. Omdat het Deens design vaak overzichtelijk en strak is, wordt het warmer door zachtere, afgeronde of kleurrijke elementen. Jouw favoriete item krijgt een ereplaats boven op de Mano-kast met geïntegreerde spoelbak, of dit nu een geërfde vaas, jouw beste poging tot ikebana of een parfumflesje is.

MANO white

€ 2.116,-

Krijg advies van de experts in je lokale winkel

Door het gesprek aan te gaan met de experts in de lokale Kvik-winkel, kom je er snel achter dat een badkamer met Deens design eenvoudig te bereiken is voor een betaalbare prijs.