Volg deze tips

7 tips om je aan jouw keukenbudget te houden

BORDO clay

€ 3.640,-

Laten we eens kijken naar de tips die je in gedachten moet houden als je probeert de kosten voor jouw keuken laag te houden. Van eenvoudige praktische zaken tot een paar kleine trucjes om achter de hand te hebben, wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

We vinden niet dat je aan prijs en kwaliteit hoeft in te leveren wanneer je een nieuwe keuken koopt. De prijs van een keuken kan echter nog steeds onverwacht zijn, ook als je binnen een kleiner budget probeert te blijven. Toch is een redelijk geprijsde keuken zeker niet onmogelijk. Sterker nog, het leveren van Deens design tegen een verrassend lage prijs is zelfs onze superkracht. Met deze zeven tips krijg je waar voor je geld, door slechts een paar slimme keuzes en overwegingen.

Stap 1

— sommige dingen hebben al de juiste plaats.

Houd afvoeren, water en elektriciteit op hun oorspronkelijke plek in de keuken. Het verplaatsen van deze zaken kan verrassend hoge kosten met zich meebrengen, vooral als je bedenkt hoeveel elektrische apparaten er moeten worden aangesloten! Dus stap één, houd de opzet van je keuken zoals hij is.

Stap 2

— wees slim met opslag, ga voor groot.

Denk na over de stijl van de kast. Onze XXL geeft je 40% meer ruimte, dus misschien hoef je er niet zoveel aan te schaffen als je eerst dacht. Zo kun je geld besparen! Het spreekt voor zich, maar meet alles goed op en zorg dat je precies weet wat je nodig hebt en wat er in je keuken past. Zorg dat je niet te veel koopt.

Stap 3
— materialen zijn belangrijk.

Kies de materialen voor jouw keuken op basis van duurzaamheid en uiterlijk. Wat voor jou werkt, werkt misschien niet voor anderen, dus denk goed na over wat jij nodig hebt. Duurder betekent niet altijd praktischer. Goedkoper past misschien beter bij jouw keuken en bespaart je ook nog eens geld.

Stap 4

— de 'geheime' grote kostenpost.

We zien dit telkens weer, dus we roepen het zo hard als we kunnen! Het werkblad is vaak een van de grootste (en vergeten!) uitgaven. Het bedekt bijna de hele keuken, waardoor het een grote kostenpost is. Nogmaals, hier is het belangrijk om voor het werkblad te kiezen voor het materiaal dat het beste bij jou past. Het prijsverschil kan verassend zijn, dus zorg ervoor dat je met onze keukenexperts praat over wat het beste werkt voor jou en jouw budget. We hebben een volledig assortiment prachtige werkbladen, dus welke je ook kiest, je keuken zal de look hebben die je wilt.

Ontdek onze selectie voor het werkblad
Stap 5

— durf jij het zelf te doen?

Als je enige ervaring of de juiste vaardigheden hebt, kan het demonteren van je oude keuken of het installeren van je nieuwe keuken je veel geld besparen. Het zelf doen kan een goede optie zijn om wat geld te besparen en je aan je budget te houden. We kunnen echter niet genoeg benadrukken dat je dit alleen moet doen als het echt een goede optie is. Slecht vakmanschap zal je op de lange termijn zeker meer kosten.

VEDA light oak

€ 10.835,-

Stap 6

— kasten in plaats van laden, wie had dat gedacht?

Kasten zijn vaak budgetvriendelijker dan laden. Met een aantal handige accessoires kun je deze aanpassen aan jouw behoeften. En dankzij onze standaard XL- en grotere XXL-kasten krijg je echt meer ruimte voor je geld.

Lees hier meer over XXL

Stap 7
— ga op zoek naar aanbiedingen!

Tegenwoordig zijn we altijd op zoek naar geweldige aanbiedingen. 3 voor de prijs van 2 op witgoed? 15% korting op het werkblad dat je heel graag wilde maar net boven je budget lag? Begin op tijd met het onderzoeken van keukens en hopelijk kom je geweldige aanbiedingen tegen als je uiteindelijk een nieuwe aanschaft.

 

Interesse in onze huidige aanbiedingen? Lees hier meer

De Kvik LeefKeuken® — maak het je eigen.

De magie van de Kvik LeefKeuken® zit hem niet in specifieke afmetingen of indelingen, maar in het leven en de momenten die je erin beleeft. De hartelijke lach die weerklinkt tijdens een familiediner, de geruststellende stilte van een late-night-snack, de gedeelde anticipatie van een cake die in de oven rijst en het geheime gefluister tijdens een kopje thee midden in de nacht: daar draait het om. Of het nu een keuken voor twee is, of een bruisende familiehub, elke keuken kan een Kvik LeefKeuken® zijn.

Het zijn jouw verhalen, gedeelde ervaringen en gekoesterde herinneringen die hem tot leven brengen. Dus, haal het plezier, het gesprek en de verbinding naar binnen en zie je keuken transformeren in het kloppend hart van je huis, een echte Kvik LeefKeuken®.

Meer informatie over de Kvik LeefKeuken®

AVOLIA clay

€ 9.892,-

Ontdek onze keukendesigns

Overzicht van onze keukendesigns