Je meest georganiseerde keuken tot nu toe

VEDA light oak

€ 10.835,-

In een drukke keuken is het niet altijd makkelijk om organisatie te bereiken. Er is altijd een lade waar van alles in terecht komt: batterijen, rekeningen, pizzamenu's, gedroogde spaghetti ... gebruikte verjaardagskaarsjes die al lang zijn vergeten. Hoewel we allemaal een goed georganiseerd recyclingsysteem willen creëren, is het toch makkelijker om het nog even uit te stellen als we in het weekend eindelijk wat tijd vrij hebben. We begrijpen het.

In deze gids geven we je onze favoriete tips die je als een goed startpunt kunt gebruiken om een georganiseerde keuken te creëren. Plus een aantal uitzonderlijke accessoires om ervoor te zorgen dat je nieuwe Kvik-keuken er niet alleen geweldig uitziet, maar ook werkt zoals je wilt. Deze accessoires, zoals onze kastoplossingen, kunnen tijdens het ontwerpen van je keuken worden gekozen, of achteraf worden toegevoegd wanneer je een gevoel hebt voor je nieuwe keuken en wat hem nog beter zou maken – zoals onze bestekbakken.

Ruim op.

Niet om te veel als Marie Kondo te klinken, maar heb je die pastamaker die je 6 jaar geleden voor Kerst hebt gekregen en nog steeds niet hebt gebruikt echt nodig? Als je veel dingen in je keuken hebt die stof aan het verzamelen zijn, nemen ze waardevolle ruimte in beslag. Bekijk je kleine apparaten, gebruiksvoorwerpen, en borden eens goed en pak zelfs dat kruidenrek aan. Gemengde kruiden uit 1991 is niet langer geschikt voor gebruik – neem er afscheid van. Recycle, schenk of doneer items die je eerlijk gezegd niet meer gebruikt. Je moet de dingen overhouden die je regelmatig en semi-regelmatig gebruikt en, nog belangrijker, ook echt graag gebruikt.

Bewaar kruiden, kookboeken, etc. met een stalen rek

Ontmoet je standaard items.

Kies na je grote opruiming de items die je dagelijks gebruikt. Je blikopeners, salade-bestek, grote potten of broodroosters. Het heeft geen zin om al die handige, regelmatig gebruikte items op de bovenste plank te bewaren. We hebben ze nodig op een handige plek voor snelle doordeweekse maaltijden en een vlug ontbijt voor onderweg. Kerstservies of enorme serveerschalen worden waarschijnlijk niet zoveel gebruikt als bijvoorbeeld je favoriete snijplank of de knoflookpers.

White kitchen rawer with a bamboo insert for the kitchen cutlery

Creëer wat orde.

Nu komen we bij het leuke gedeelte. Organiseer per categorie, in tegenstelling tot locatie. Koffie bijvoorbeeld. Je wilt je bonen, molen, kopjes en filters in hetzelfde gebied bewaren, zodat je de ochtenden waarop je ogen vermoeid zijn beter door kunt komen. Hou je van bakken? Bewaar je meel, suiker en taartversieringen in dezelfde lade. Hierdoor is het heel makkelijk om te zien wat je mist als je die last-minute verjaardagstaart aan het bakken bent.

Het is tijd om meedogenloos te zijn.

Herinner je je die lade nog? Die in je oude keuken, met batterijen en pasta en kapotte pennen en ... alles? Die is verbannen. Alles wat niet in de keuken thuishoort, heeft daar geen plaats! Maak een goed begin door alles wat in de keuken hoort een eigen plek te geven en alles wat er niet hoort daar weg te halen.

CIMA dark oak

Ladeorganisatie

MANO white

kastlade

VEDA TOUCH green

lade

Kies voor uitstekend Deens design

Nu je je favoriete, vaak gebruikte kookboeken en je favoriete decorstukken hebt gekozen die je wilt laten zien, heb je een prachtig ontworpen boekenplank of rek nodig dat daar perfect bij past. Onze Legno-boekenplank en Ferro stalen rek zijn de perfecte aanvulling op je frisse, nieuwe keuken. Sfeervol en atmosferisch staal of licht en donker hout geven de ruimte een lift en zijn de perfecte finishing touch.

Praktische opslagoplossingen

We hebben een grote selectie mat gelakte bamboe-inzetstukken, die er niet alleen mooi uitzien, maar ook heel makkelijk schoon te maken zijn. Gebruik ze om bestek en keukengerei te scheiden in een of meerdere laden. Ze zijn er in verschillende maten en compartimentstijlen, zodat je kunt vinden wat het beste bij je past. Hoge laden worden ook niet over het hoofd gezien. Onze bamboe dozen zijn perfect om het meeste uit die extra diepte te halen. Gebruik ze voor het bewaren van blikjes, pasta, ziplockzakken, of wees nog creatiever! Deze zijn er ook in verschillende maten en vormen, perfect voor alles wat er in je keuken ontbreekt.

Ontdek onze bamboe bestekinzetten
White kitchen rawer with a bamboo insert for the kitchen cutlery

Ontdek onze organisatie-oplossingen

Ontdek onze producten
— Orgaline-ladesystemen.

Als bamboe niets voor jou is: ons Orgaline-systeem is gemaakt van metaal en plastic, is heel makkelijk schoon te maken en kan perfect aan je behoeften worden aangepast. Van kruidenrekken tot extra grote inzetstukken en zelfs messenrekken: ze houden je nieuwe keuken in toom.

— Organiq – het ultieme op het gebied van duurzaamheid.

Deze duurzame bestekinzetstukken voor je laden zijn een gamechanger. Ze zijn volledig biologisch afbreekbaar en gemaakt van kenaf- en hennepvezels. Beide planten zijn extreem milieuvriendelijk en hebben heel weinig water nodig om te groeien. In opvallend zwart hebben deze een grove textuur en meerdere compartimenten om je laden op orde te houden en wat smaak toe te voegen aan je keuken. En het is een kleine stap om je keuken zo duurzaam mogelijk te maken. Perfect.

— Kastoplossingen.

Deze systemen zijn allemaal ontworpen om je te helpen het meeste uit je keuken te halen, van uittrekbare kasten tot carrousels en neerklapbare wandkasten. Carrousels, in een volledig scala aan maten en dieptes, kunnen gebruikmaken van ruimte in moeilijk bereikbare hoeken van de keuken, terwijl ze nog steeds toegankelijk zijn. Perfect voor items die minder vaak worden gebruikt.

Praat met de experts

We hopen dat je een idee hebt van de manieren waarop je je meest georganiseerde keuken tot nu toe kunt krijgen. Onze professionals staan altijd klaar om je te helpen als je meer hulp of informatie wilt. Maak vandaag nog een afspraak.

Een afspraak maken

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.