Een handige gids

Vind de juiste keuken voor jou

CIMA light oak

€ 9.849,-

Licht of donker? Modern of landelijk? Wat de juiste keuken voor jou is, hangt af van jouw dromen en jouw stijl. Wij hebben allerlei soorten keukens: van minimalistisch wit tot een natuurlijke houten keuken. Je zult gegarandeerd de perfecte keuken vinden voor jouw appartement in de stad of huis op het platteland. En ze zijn allemaal gemaakt van duurzame materialen. Dus wat je ook kiest, je kunt je er goed bij voelen.

Goed design draait om smaak, comfort en jouw behoeften. Er is geen standaardoplossing. Daarom werken wij hard om ervoor te zorgen dat er altijd een keuken met Deens design voor jou is, voor een verrassend lage prijs. En met opvallend design bedoelen we dat de uitstraling en de functie van de keuken centraal staan. De kleinste details kunnen het verschil maken. Denk bijvoorbeeld aan de geïntegreerde handgrepen van Mano, die perfect aanvoelen.

Droom jij van een handgemaakte keuken?

Met een houten keuken haal je de natuur naar binnen.Hout is mooi, functioneel en duurzaam.Of je nu kiest voor licht of donker hout, je huis wordt gegarandeerd levendiger.

Wat een houten keuken voor jou kan betekenen

CIMA dark oak

€ 10.427,-

De moderne landelijke keuken

Een landelijke sfeer voor een minimalistisch dagelijks leven

De klassieke landelijke keuken, waar ruimte is voor rustieke materialen en mooie details, biedt een elegant contrast voor een dagelijks leven dat wordt gekenmerkt door meer minimalistisch design.Ons antwoord op de landelijke keuken: een modern Deens design met een traditionele twist.

Kies voor een moderne landelijke keuken

PAVIA pure grey

€ 10.009,-

De Kvik LeefKeuken® — maak het je eigen.

De magie van de Kvik LeefKeuken® zit hem niet in specifieke afmetingen of indelingen, maar in het leven en de momenten die je erin beleeft. De hartelijke lach die weerklinkt tijdens een familiediner, de geruststellende stilte van een late-night-snack, de gedeelde anticipatie van een cake die in de oven rijst en het geheime gefluister tijdens een kopje thee midden in de nacht: daar draait het om. Of het nu een keuken voor twee is, of een bruisende familiehub, elke keuken kan een Kvik LeefKeuken® zijn.

Het zijn jouw verhalen, gedeelde ervaringen en gekoesterde herinneringen die hem tot leven brengen. Dus, haal het plezier, het gesprek en de verbinding naar binnen en zie je keuken transformeren in het kloppend hart van je huis, een echte Kvik LeefKeuken®.

Meer informatie over de Kvik LeefKeuken®
Zwarte keuken met keukeneiland en gekleurde zwarte fronten

MANO dark grey

€ 11.439,-

Meer inspiratie nodig?

Ontdek onze keukendesigns
— Witte keuken — licht, gezellig en modern.

Een witte keuken is al jaren een favoriet. Het is een tijdloze kleur die in elk huis past, en tegelijkertijd creëer je een lichte en gezellige ruimte. De kleur wit is de perfecte achtergrond voor experimenten met kleuraccenten en materialen die jouw persoonlijke stijl weerspiegelen.

— Zwarte keuken — nieuwe stijl, dezelfde tradities.

Voor onze zwarte keukens hebben we het Deens design in een nieuw jasje gestoken, waarmee je op een mooie manier warmte en iets stoers toevoegt aan jouw inrichting. Als je op zoek bent naar een keuken die opvalt en er exclusief uitziet, dan is een zwarte keuken een voor de hand liggende keuze.

— Grijze keuken — helemaal hip.

De grijze keuken speelt in een aparte klasse. Deze zorgt voor een volledig andere uitstraling dan een witte of zwarte keuken. Grijstinten kunnen contrasten benadrukken of verzachten. In een huis dat wordt gekenmerkt door lichte oppervlakken, biedt een grijze keuken die exclusieve en onderscheidende uitstraling die je zoekt.