Ontwerp je eigen garderobeoplossing

Een goede en functionele garderobe is een belangrijk onderdeel van de inrichting van je huis, of het nu in de slaapkamer, de kinderkamers, de hal of de bijkeuken is. Ben je het zat dat er door je hele huis rommel en kleding verspreid ligt? Of is het gewoon tijd om je oude garderobe te vernieuwen? Creëer ruimte en orde in het dagelijks leven – tot in de kast – met praktische op maat gemaakte garderobeoplossingen in Deens design.

De perfecte opbergoplossing is niet slechts praktisch en functioneel. Hij is ook elegant om naar te kijken en creëert samenhang door heel het huis, van de hal, bijkeuken en badkamer tot de slaapkamer en kinderkamer. 

 

Maak van je garderobe een belevenis op zich. Kies uit verschillende elegante schuifdeuren, laden, ingebouwde ledverlichting, uittrekbare broekhouders en dozen waar je allerlei dingen in kunt opbergen, van ondergoed tot beddengoed. Met de juiste combinatie van decor en accessoires krijg je een goed overzicht van je spullen. Stel de oplossing samen die precies past bij jouw behoeften en jouw huis.

Garderobes en schuifdeuren

— VARIO19 white garderobe

VARIO19 white is een mooie en eenvoudige open garderobe, ontworpen met een focus op de strakke lijnen en gemakkelijke toegang tot wat je het meest gebruikt.

— De luxe zwarte houten schuifdeuren

Als je voor zwart kiest krijgt je garderobe karakter. Krijg alle ruimte waar je van droomt, in een op maat gemaakte oplossing die ontzettend eenvoudig is en tegelijkertijd een aanvulling is op de hele ruimte.

— Slimme opslag met schuifdeuren van Milk

Met een ingebouwde garderobe krijg je de opslag die je nodig hebt zonder dat het de ruimte vult en de rest van het interieur verstoort. Als er niet veel ruimte is, kunnen de hoge schuifdeuren op zichzelf een decoratief element zijn.

Inspirerende garderobeontwerpen

SCHUIFDEUREN white

€ 633,-

SCHUIFDEUREN mirror

€ 824,-

Fantasie en flexibiliteit

Je kunt een opvallende garderobeoplossing voor elke kamer krijgen. Geef de kinderkamer een coole stapelbedlook en geef je kind extra ruimte om creatief te kunnen zijn en te spelen. Bouw kasten rond het bed of integreer ze in de gang. We bieden verschillende keuzes uit flexibele, stijlvolle en eenvoudige kastoplossingen die het gemakkelijk maken om de perfecte garderobe samen te stellen, op maat gemaakt voor jouw ruimte – zonder je bankrekening te plunderen.

Bekijk onze selectie van garderobes

Garderobes met schuifdeuren

Schuifdeuren zijn een mooie en functionele oplossing wanneer je de ruimte zo goed mogelijk wilt benutten. Laat schuifdeuren op maat maken bij Kvik en je zult merken dat we een fantastische opbergoplossing kunnen creëren voor zowel gewone als moeilijkere ruimtes.

Met schuifdeuren kun je de ruimte helemaal gebruiken, van de vloer tot aan het plafond. Daarnaast geven ze je de vrijheid om precies die accessoires te gebruiken die jij wilt.

Bekijk onze schuifdeuren

Op maat gemaakte garderobes

Als het gaat om de juiste garderobe moet je creatief denken! Onze kasten worden op maat gemaakt, speciaal voor jouw kamer.

Profiteer van de mogelijkheden die je ruimtes bieden om unieke en gepersonaliseerde oplossingen te creëren. Zowel kasten met schuifdeuren als deuren met scharnieren in elk van onze ontwerpen kunnen worden ingebouwd, zodat je een gedurfde oplossing krijgt die op natuurlijke wijze in je huis is geïntegreerd.

Doe inspiratie op voor je garderobe