Natuurlijke, gerecyclede materialen — onze inspiratie voor een groene keuken.

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

OMBRA green

€ 8.810,-

Een vleugje groen brengt de natuur je keuken in en dat zorgt voor een frisse en ontspannen sfeer. Bovendien is het tegenwoordig belangrijk om over duurzaamheid na te denken. Door milieuvriendelijke materialen en apparaten in je keuken op te nemen, kun je jouw impact op het milieu verkleinen. Dus laten we onze keukens groener maken en tegelijkertijd onze liefde voor de aarde tonen!

Een groene keuken blijft een populaire keuze voor huiseigenaren die een frisse en uitnodigende ruimte willen creëren. Dankzij de associatie met de natuur, groei en balans is het een uitstekende keuze als je, zonder veel moeite, rust en harmonie in je keuken wilt brengen.

Haal de natuur naar binnen

Met een groengekleurde keuken haal je de natuur naar binnen. Dat is een uitstekende manier om een rustgevende en verjongende sfeer in je huis te creëren. Door de kleur groen en op de natuur geïnspireerde elementen te gebruiken, creëer je een ruimte die harmonie, balans en verbinding met het buitenleven stimuleert.

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

Gemaakt van gerecyclede materialen

Er ligt steeds meer nadruk op duurzaamheid en milieuvriendelijk leven. Een groengekleurde keuken met een groene kern is een uitstekende manier om te laten zien dat je betrokken bent bij het milieu. Kies materialen zoals gerecycled hout voor je kasten en integreer energiezuinige apparaten om een ruimte te creëren die zowel mooi is als goed voor de aarde. Het groene kleurenpalet herinnert ons er voortdurend aan dat het belangrijk is om natuurlijke hulpbronnen te behouden en onze planeet te beschermen. Bovendien ziet het er prachtig uit!

Wist je dat Veda de eerste keuken van gerecycled MDF ter wereld is? Veda en Veda Touch hebben beide een kern van gerecyclede houtvezels en zijn dus duurzaam van binnen en van buiten.

Lees meer over onze duurzaamheidsmissie

Ontdek onze groene keukens

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

OMBRA green

€ 8.810,-

VEDA Touch green

€ 2.675,-

Green kitchen with green handles
VEDA TOUCH green Kitchen

Verfrissende verandering

De klassieke witte keuken had lange tijd de voorkeur vanwege het schone, frisse uiterlijk. Maar voor sommigen kan het witte kleurenpalet steriel en onpersoonlijk aanvoelen. Door groentinten te gebruiken, voeg je direct warmte, diepte en karakter toe aan je keuken. Groen blaast leven in je ruimte, roept gevoelens van verjonging en groei op en zorgt bovendien voor een stijlvolle keuken.

Houd het niet alleen bij de kasten: met hangplanten, verse kruiden op je vensterbank of uitzicht op een wilde tuin geef je een extra groene touch aan je keuken.