Laat je inspireren

Ontwerpgids voor een zwarte keuken

PRATO black

€ 7.070,-

De witte keuken is al jaren een vaste waarde in de meeste huizen, maar nu zijn kleuren en een meer persoonlijke keuken in de mode. Een keuken is niet meer slechts een keuken. Het is een ruimte waar je aanwezig kunt zijn, gesprekken voert en je kunt vermaken. Een plek waarmee je een statement maakt in je huis. Dat heeft ertoe geleid dat veel mensen niet meer kiezen voor de schone en klinische witte keuken, maar in plaats daarvan kiezen voor een keuken met wat meer karakter.

Droom je van een keuken die opvalt, maar tegelijkertijd nog steeds een voorbeeld is van de Deense designtraditie?Is dan misschien een zwarte keuken iets voor jou?  In een tijd waarin de witte en lichte keuken in de meeste huizen dominant is, is de zwarte keuken een keuze die opvalt.

 

Laten we eens kijken naar de charmes van een zwarte keuken.

Deens design in een zwarte keuken

Het is niet de kleur die de Deense designkeuken definieert, het is het ontwerp van de keukenmodules, de materialen waaruit de keuken is gemaakt en de minimalistische uitstraling. Onze zwarte keukens breiden deze traditie uit met een hele nieuwe look. 

Zwarte houten keuken met keukeneiland

MANO sera

€ 8.822,-

Speel met de details

Het is oké om te aarzelen. We willen immers dat onze keukens vele jaren meegaan. Daarom kun je je lichte keuken ook aanpassen door zwarte elementen toe te voegen die je keuken meer persoonlijkheid geven. Dat kun je doen door te kiezen voor zwarte apparaten in plaats van de typische uitvoering in geborsteld staal, of je kunt kiezen voor een zwarte gootsteen en kraan waarmee je de keuken meer karakter geeft. Ontdek onze grote keuze aan apparaten, gootstenen en kranen.

Ontdek onze keukenproducten

Maak je keuken af met het juiste werkblad

Het werkblad moet zowel praktisch als esthetisch zijn. Allereerst moet een werkblad bestand zijn tegen alles waar je het dagelijks aan blootstelt. Daarnaast moet het ook een aanvulling zijn op de deuren van je keuken. Een zwarte keuken beperkt je keuzes niet, het geeft je de mogelijkheid om sterke contrasten te creëren tussen kleuren en materialen.


Creëer een contrast tussen zacht en hard met keukendeuren van houtfineer en een werkblad van graniet of composiet. Of omlijst je matte keukendeuren met een gepolijst werkblad in een lichte, glanzende afwerking.

Ontdek onze grote selectie werkbladen

Kies een contrast

Het is allemaal zwart-wit

Kies voor een scherp contrast met een wit werkblad.

Composietwerkblad in wit

Ga voor een duurzaam werkblad in wit composiet.
Wooden worktop with a black sink

Werkblad van massief hout

Een werkblad van massief hout geeft je zwarte keuken een organische uitstraling.

CIMA dark oak

€ 10.428,-

Zorg dat het bij elkaar past

Houd de donkere look met een donker werkblad.

Voor welke look ga je?

Moet je keuken ingetogen zijn?Of moet hij opvallen en aandacht vragen?Het draait allemaal om de keukendeuren: de kastdeuren die je kiest, geven je keuken zijn definitieve uitstraling. Als je droomt van een zwarte en lichte keuken met een natuurlijke en stijlvolle uitstraling zijn zwarte keukendeuren in eikenfineer misschien wat je zoekt.De zichtbare eikenstructuur van de keukendeuren geeft je keuken een organische uitstraling.

Ontdek onze opties voor deurontwerp