Zo maak je een geslaagd ontwerp voor je nieuwe entree

Ingang, hal, portaal of entree… Er zijn eindeloos veel termen voor deze ruimte, en soms zoveel functies waar je oplossingen voor moet vinden dat het je beste ideeën in de weg kan staan. Ben je een verbeterde entree aan het ontwerpen? Wij staan bij elke stap voor je klaar. Laat ons je door het doolhof van welbekende dilemma's leiden en voor elk probleem de goed doordachte oplossing aandragen: Deens design!

Eerste indrukken blijven altijd bij je - maar ze zullen nog langer blijven hangen met Deens design

Als ramen de ogen van een huis zijn, dan is de entree de handdruk. Hier verwelkom je je gasten, vrienden en familieleden en krijgen ze een eerste indruk van jou en je huis. Voor veel mensen is het uiterlijk en ontwerp van de entree daardoor belangrijker dan andere factoren.

Wij hebben daar een eenvoudige designtruc voor: gebruik de designserie die je gasten later in de keuken en andere ruimtes in je huis tegenkomen ook voor de kasten in je entree.

Meubels voor een smalle entree? Hier zijn 3 ideeën

De X-module

Een opslagoplossing boven de rest.

Legno

Ideaal voor nog hogere wandmontage

Slim schuiven

Stop al je jassen en schoenen netjes weg.

Hoeveel meubels zijn er nodig in de entree?

Denk er eens goed over na: "Geen": kies ervoor om de gang te transformeren met ingebouwde opbergmeubels die in de muur zijn weggestopt. Dit kan een schuifdeurkast zijn, of in dit geval de Bordo met ruime hoge opbergruimte, en een bank waar je even op kunt gaan zitten om je schoenen aan te trekken voor je op pad gaat. 

MANO dark grey

€ 3.226,-

Opbergruimte bij de ingang - zo groot dat er een last van je schouders valt

In een gemiddelde entree is het belangrijk om over voldoende opslagruimte te beschikken voor schoenen en jassen. En het moet er natuurlijk mooi uit zien. Overweeg eens om er hoge kasten neer te zetten en de ruimte optimaal te benutten. Al onze garderobeontwerpen zijn er in verschillende afmetingen. We hebben er zelfs een aantal in XXL met extra opbergvolume. Bekijk al onze garderobeontwerpen hier.

Ontdek onze andere garderobekasten met Deens design

Ontwerpen