Opbergoplossingen voor een kinderkamer

Het opbergen van kleding en speelgoed in de kamer van uw kind is eenvoudig met onze opbergoplossingen. En de oplossing groeit met uw kind mee. Hier zijn onze beste tips & trucs om de kamer van uw kind netjes te houden.

Intelligente opbergruimte — slimme oplossingen voor een kinderkamer 

Voor uw kind is hun eigen kamer zoveel meer dan alleen een slaapkamer: het is een woonkamer, een speelruimte, een studeerkamer en een kleedkamer - allemaal tegelijkertijd. Het is dus geen wonder dat het ontwerpen van een kinderkamer als zo'n grote uitdaging voelt. Daarom hebben we deze opberggids samengesteld, boordevol tips en inspiratie, om u te helpen wat ruimte vrij te maken en het meeste uit de kamer van uw kleintje te halen.

 

#1 Denk verticaal — maak de vloer vrij

De kamer van een kind is vaak klein. Bij jonge kinderen worden smalle ruimtes snel rommelig met rondslingerend speelgoed en voor tieners kan een krappe kamer frustrerend en remmend zijn. Dus als er geen mogelijkheid is om wat extra vierkante meters toe te voegen, is ‘het vrijmaken van de vloer’ enorm belangrijk. U kunt dit doen door de volledige hoogte van de muren te gebruiken voor opslag. Dit is de reden waarom hoge kledingkasten of ingebouwde schuifdeurkasten uitstekende opties zijn. Krijg meer informatie door dit te bespreken met een ontwerpexpert in een van onze winkels.

 

Flexibele opbergoplossingen voor opgroeiende kinderen

Kinderen gedijen op spel en zintuiglijke stimulatie, maar ze groeien ook in een snel tempo. Meubels die hun huidige interesses weerspiegelen, raken snel verouderd en versleten. Onze ontwerpexperts kunnen u helpen bij het creëren van opbergoplossingen die aansluiten bij de huidige behoeften van uw kind en tegelijkertijd geweldige opslagruimte bieden voor aankomende tieners. 

#2 Gebruik hoogte — geef prioriteit aan opslag

Help uw kind georganiseerd te blijven door bezittingen te categoriseren op basis van hoe vaak ze worden gebruikt. Bewaar dagelijkse items op bereikbare hoogten, zoals in lage laden of planken, zodat uw kind alles gemakkelijk zelf kan pakken en zelf weer kan opbergen. Seizoensgebonden of zelden gebruikte items kunnen op een hogere plek of buiten bereik van uw kind worden opgeborgen om rommel te voorkomen.

 

Opbergoplossingen voor elke persoonlijkheid

Voor de meer relaxte open planksystemen stimuleren gelabelde manden en kleurrijke speelgoedbakken organisatie. Voor degenen die altijd onderweg zijn, bieden schuifdeuren snelle toegang tot voetbalschoenen en hockeysticks. En voor degenen die van opgeborgen spullen houden, zorgen modulaire planken en rollende opbergsystemen die opgeruimd kunnen worden voor gemoedsrust.

We zijn er trots op dat onze opbergoplossingen precies aansluiten bij uw individuele behoeften. Neem contact op met de ontwerpexperts van uw lokale Kvik-winkel voor de nieuwste creatieve oplossingen. 

#3 Investeer in kwaliteit — u krijgt waarde op lange termijn

We snappen dat het verleidelijk is om voor goedkopere meubels in de kamer van uw kind te kiezen, vooral als u verwacht dat het meubilair allerlei confrontaties zal moeten aangaan. Maar door meubels te kiezen die zijn gebouwd om lang mee te gaan en die alle stormen in de kindertijd kunnen doorstaan, investeert u in de toekomst van uw huis.

Al onze kledingkasten zijn gemaakt van robuuste en hoogwaardige materialen die grondig zijn getest, zodat uw kind een kamer heeft waar ze van houden en die lang meegaat.

 

 

 

Modulair ontwerp voor creatieve opbergruimte voor kinderen

Houd de kamers van uw kinderen net zo fris en uniek als ze zelf zijn. Door de kastruimte te optimaliseren met behulp van een modulair en hoekvormig opbergontwerp, kunt u de rest van de kamer vrijmaken voor creatieve expressie. Of u nu op zoek bent naar een leuk en speels ontwerp of naar een meer verfijnde look, wij kunnen u helpen een kamer te creëren waar uw kind dol op zal zijn.

Ruimte en stijl maximaliseren met Deens design

Bezoek een Kvik-winkel en we laten u ruime kasten zien met een intuïtief modulair ontwerp. Deze kasten bieden ruimte aan alle kleding, speelgoed en gadgets van uw kleintje en kunnen worden gereorganiseerd naarmate ze groeien en veranderen. Werk samen met een van onze ervaren ontwerpers en ga creatief aan de slag met het bedenken van een ruimte die uniek is voor uw gezin. Waarom zou u uw kind niet ook bij het plezier betrekken? 

 

 

 

#4 Uit het zicht — is uit het hart

Schuifdeuren zijn een fantastische opbergoplossing voor kinderkamers. Ze nemen een minimaal vloeroppervlak in beslag en bieden gemakkelijke toegang tot alle spullen van uw kind, terwijl de kamer er overzichtelijk en georganiseerd uitziet. En op die dagen dat opruimen de minste van uw zorgen is, schuift u de op maat gemaakte deur dicht en kunt u daar een andere keer nog eens over nadenken... morgen. 

Praat nu met een van onze ontwerpexperts over onze collectie schuifdeuren voor snelle opbergoplossingen.