Keuken collectie

 • MEER RUIMTE VOOR JE GELD

  De meeste keuken onderkasten zijn 70 cm hoog. Maar niet bij Kvik. In onze standaard XLarge oplossing hebben we er 10 cm extra in de hoogte aan toegevoegd, zonder de prijs te verhogen. Wij benutten alle beschikbare ruimte zowel in de hoogte als diepte. De XLarge-kast biedt tot 15% extra opbergruimte en de XXLarge-kast tot wel 40%. Dit is onze standaard en wij zijn van mening dat dit ook echt zinvol is.
 • Senti keuken

  Deze Senti keuken is perfect voor een stadsappartement. Met de XXL kasten van Kvik krijg je 40% meer ruimte – zo heb je geen bovenkasten meer nodig en heb je bovendien meer ruimte op het werkblad. Het is niet alleen makkelijker geworden om in de keuken te staan, maar het is ook leuker geworden met Push Open.

  € 3.561,-
 • Tinta ConversatieKeuken®

  Prachtige, nieuwe ConversatieKeuken® uit de Tinta serie van Kvik. De horizontale en verticale profielen maken van jouw keuken een opvallende verschijning met een design dat modern blijft. De krasvaste folie op de alu-profielen is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren en is eenvoudig te verwisselen om jouw Tinta keuken een andere uitstraling te geven. Het getoonde voorbeeld heeft zwarte alu-profielen en een werkblad van licht laminaat. Bekijk de verschillende kleuren door op het profiel in het midden van het eiland te klikken. Je kunt ook met het design spelen in onze Visualizer en alle combinatiemogelijkheden met Tinta bekijken. Een keuken waarmee een individueel design mogelijk is.  

  € 3.675,-
 • Senti Gloss keuken

  Senti Gloss is een elegante en functionele Deense designkeuken. Met hoogglans deuren krijg je een exclusieve look in je keuken. Let bovendien op de zichtzijden in de keuken, die helemaal tot aan de vloer lopen en voor een fraaie meubellook zorgen. De Senti deur is greeploos met Push Open functie, zodat je voor het openen alleen maar met je hand, knie of heup hoeft te drukken.

  € 3.805,-

 • Mano Keuken

  Mano hoogglans zijn witte greeploze deuren. Het lange keukeneiland biedt ruimte om eten te koken en voor gezelligheid en is een geweldige ontmoetingsplek als het huis vol gasten zit. Het gedegen werkblad van massief hout kan tot een extra eetplek worden uitgebouwd. En het rustieke hout combineert mooi en ruw met de witte Mano Hoogglans deuren.

  € 7.228,-
 • Veda Keuken

  Trek de woonkamer en keuken bij elkaar en gebruik open kasten voor een vloeiende overgang en een harmonieuze uitstraling van de ruimte. Gebruik de ruimte aan de wand en hang kruiden, iPad of kookboeken op als je een recept moet volgen. De open kasten van Kvik zijn verkrijgbaar in versies die passen bij zowel hoge kasten, onderkasten als eilandoplossingen. Zo kun je jouw volledig eigen persoonlijke stijl in je huis creëren. Kijk hier voor meer informatie over de open kasten van Kvik.

  € 2.933,-
 • Tinta Grey

  Met Tinta Grey krijg je een stijlvolle keuken met een elegant en eenvoudig design. Tinta is bedoeld voor mensen die waarde hechten aan een strakke look met unieke designdetails. De Tinta keuken wordt gekenmerkt door de verticale en horizontale lijnen die voor een stijlvol en tijdloos design zorgen. Hier getoond met een folie in de kleur beton, die de keuken en trendy look geeft. Je kunt zelf met alle kleuren variëren in onze keukenvisualizer en precies die stijl vinden, die bij jou past.  

  € 3.763,-

 • Mano & Mano Sera Kitchen

  Combineer kleuren en materialen tot uw eigen, unieke en persoonlijke keuken. Hier zijn de witte Mano-fronten in de hoge kast gecombineerd met de bijna zwarte houtsoorten van het werkeiland.

  € 4.588,-
 • Milk Keuken

  Lichte en functionele keuken waarvan het design is verzacht met een open hoge kast.Gebruik de open kast om zaken en boeken te laten zien en zorg voor een vloeiender overgang naar overige ruimtes. Lees hier meer over de open kasten van Kvik.

  € 1.864,-
 • Tinta Zwart

  Zorg op een totaal nieuwe manier voor contrast met de zwarte keuken met Tinta. Hier zie je de zwarte keuken met profielen in de kleur Alu Brass. Een trendy keuken voor als je dol bent op het leven in de keuken. De horizontale en verticale lijnen zijn verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren en de mogelijkheden om jouw eigen stempel op jouw keuken te drukken, zijn dus legio. Klik op de alu-profielen onder het werkblad voor een overzicht van de verschillende kleuren.  

  € 3.763,-

 • Tinta ConversatieKeuken®

  Tinta als klassieke ConversatieKeuken® met ruimte voor iedereen. Realiseer een strakke en minimalistische stijl met witte profielen en een werkblad van wit laminaat.

  € 3.807,-
 • Linea White keuken

  Kies voor de eenvoudige keuken en realiseer jouw eigen stijl met open kasten. Zorg voor contrast met spatpanelen die verkrijgbaar zijn in alle werkbladlaminaatkleuren van Kvik. Zet boeken en potten op de planken in het keukeneiland en geef jouw keuken meer persoonlijkheid. De planken zijn vast in de open kast gemonteerd voor een mooie finish zonder zichtbare gaten in de zijkanten van de open kast.

  € 2.827,-
 • Tinta Keuken

  Geef jouw keuken een nieuwe look met blauwe profielen die mooi contrasteren met de klassieke witte deur.De Tinta deuren van Kvik zijn verkrijgbaar in zwart en wit met krasvaste folie in 10 verschillende kleuren voor de bijbehorende alu-profielen. Je bepaalt dus zelf de stijl in de keuken.  Je kunt met de contrasten spelen in onze keuken-Visualizer. Hanteer in het hele huis dezelfde stijl met Tinta in de badkamer.  

  € 2.519,-

 • Selva & Milk Keuken

  De Selva keuken is klassiek Deens design met deuren in een licht eiken houtstructuur. Een perfecte keuken als je waarde hecht aan een natuurlijke en lichte uitstraling in het interieur.De Selva deur heeft een matte look met een lichte houtstructuur in het oppervlak. Dit maakt de deur beter bestand tegen vette vingerafdrukken.Kvik beveelt aan om Selva te combineren met witte deuren, bijvoorbeeld onze Milk deur die voor een lichte en moderne uitstraling zorgt.Een perfecte keuken voor de compacte ruimte, waarin de nadruk ligt op persoonlijkheid en warmte. Probeer Selva ook eens in onze Visualizer of lees meer over de Selva keuken.

  € 2.338,-
 • Ponte Keuken

  De Ponte deuren van Kvik maken van jouw keuken weer een romantische, landelijke idylle. Ponte is een nieuwe design- en stijltelg die door Kvik ook wel de “urban country style” wordt genoemd. Gladstalen handgrepen vervolmaken de look van de grijze deuren en het bijbehorende werkblad in donker essen. Kvik raadt roestvrij stalen apparatuur aan om Ponte de urbane look te geven. Bekijk ook onze Ponte deuren voor de badkamer.

  € 5.413,-
 • Bianco Keuken

  Coole nieuwe designoplossing met zwevend werkblad. Mix stijlen in niet-traditionele combinaties voor een keuken die persoonlijkheid uitstraalt.

  € 4.625,-

 • Mano Keuken

  Speel met de contrasten in je keuken. Een natuurlijke keuze voor de witte Mano keuken is een donker werkblad, hier in Composiet Beach Black. Met de modulaire oplossingen van Mano krijg je de kans om een echt kookdomein te maken, dat aan een professionele keuken doet denken. Benut de vele features die echte koks gebruiken - bijv. meerdere ovens waarvan eentje een stoomoven zou kunnen zijn of een kraan met stromend kokend water.De extra diepe laden zorgen voor extra ruimte op het werkblad. Bekijk zelf de details door op de plussen in de afbeelding te klikken.

  € 9.264,-
 • Rimini L-keuken

  De Rimini deuren zijn bekleed met matwitte folie en staan prachtig bij het massief houten werkblad. De antieke handgrepen geven de keuken een perfecte afwerking.De Rimini keuken vormt het kader rond de gezellige en landelijke sfeer, die uitnodigend en vriendelijk overkomt. Als je van de landelijke stijl houdt, moet je ook eens naar onze Ponte keuken kijken.

  € 4.821,-
 • Mano

  Hier zie je de Mano keuken in een coole Scandinavische stijl, waarbij het rustieke houten werkblad scherp contrasteert met de lange, horizontale lijnen van Mano. Deens Design voor in huis wordt gekenmerkt door een relaxte elegantie, waarbij vooral de natuur een grote rol speelt. Het resultaat is een mooie combinatie van eenvoud, strakke lijnen en organische materialen. Een elegante hulde aan Deens, stijlvol design. Bekijk Mano ook als de klassieke ConversatieKeuken®.

  € 6.136,-

 • Mano Sera

  Een zwarte, elegante Mano Sera keuken voor degenen die helemaal voor kwaliteit gaan Mano Sera heeft echte houten deuren met tijdloze details die jarenlang meegaan. Met laden in de kast houd je overzicht over de kast en maak je optimaal gebruik van de opbergruimte. Klik op de plus in de afbeelding en bekijk het detail. Met een wit werkblad creëer je een fraai contrast met de zwarte keuken. Bekijk ook onze Mano en Mano Sera keuken. Een mooie combinatie van witte en zwarte deuren.

  € 5.783,-
 • Mano

  Klassieke L-keuken in de Mano serie met deuren in hoogglans, die voor een ruimer gevoel zorgen, omdat ze het licht beter reflecteren. Maak de look af met het donkere werkblad laminaat Dark Mika. Let ook op de smalle uittrekkast die perfect is voor het opbergen van kruiden, flessen en blikken. Iedereen heeft recht op leuk, Deens design.

  € 3.696,-
 • Mano & Ice Wood

  Neem onze traditionele witte Mano keuken en combineer deze met onze Ice Wood deur. Dat zorgt voor een nieuwe en warme look in je keuken. Voer de stijl door met een stalen koelkast. Bekijk de Mano keuken ook in de volledig klassieke stijl.  

  € 2.349,-

 • Dark Wood Keuken

  Creëer extra warmte in je keuken met Dark Wood. Bij de donkere Dark Wood deur zijn de stalen handgrepen bijna onzichtbaar. De Mocha bovenkasten zijn voorzien van de Push-openfunctie. Door de carrousel in de hoekkast heb je nog meer ruimte en kun je makkelijk bij alles in die kast.

  € 2.464,-
 • Linea Black Keuken

  Eenvoudig design - slimme prij s: een nieuwe, greeploze uitstraling voor uw keuken, badkamer en garderobe. Nieuwe look voor de greeploze deuren. De praktische zwarte kanten en greeplij sten omkaderen de deuren en zorgen voor een fraai kleurcontrast, op dezelfde manier als de zwarte mengkraan het witte werkblad karakter en body geeft.

  € 3.061,-
 • Linea White - ConversatieKeuken®

  Nu kan de droom van een ConversatieKeuken® ook voor de kleine keukenruimte werkelijkheid worden.  De Linea White ConversatieKeuken heeft een eenvoudig design. Perfect voor een studentenflat of stadsappartement. Er zijn twee eetplekken en de kasten en laden bieden heel veel ruimte. De greeploze witte deuren zorgen voor een zeer eenvoudige en stijlvolle uitstraling die ruimte biedt voor een individuele inrichting. Plaats het Nature Grey laminaatblad bijvoorbeeld eens in de verdieping in de wand, zoals op de afbeelding.  Zo krijgt de keuken een fraaie afwerking.  Bekijk Linea Black ook in een grotere versie.

  € 2.672,-

 • Licht, uitnodigend en vooral doordacht. Het wit geoliede, massief eiken werkblad is helemaal in lijn met de huidige trends.

  Facet Wit Keuken

  Licht, uitnodigend en vooral doordacht. Het wit geoliede, massief eiken werkblad is helemaal in lijn met de huidige trends.

  € 4.875,-
 • Snow Keuken

  Snow is de nieuwe deur van Kvik met een eenvoudig en mooi design. De keuken is voorzien van X-Large®-kasten die extra ruimte bieden. Ook onder de oven. Onze ”laser edge” methode zorgt voor een bijna onzichtbare verbinding tussen het front en de kant van de deur, zodat het oppervlak zeer eenvoudig schoon te maken is.   De deur Snow heeft een mirror gloss oppervlak dat voor een mooi hoogglans effect zorgt en een fraai contrast met het zwarte laminaatblad vormt. Bekijk onze Linea White keuken ook in een miniversie van de ConversatieKeuken. Perfect voor een studentenflat of stadsappartement.

  € 1.544,-
 • Mirto Keuken

  Mirto geeft de eenvoudige, stijlvolle keuken een warme gloed. De paneelfronten in de serie vormen een discreet vierkant dat in combinatie met de vierkante handgreep een fraai geheel vormt bij Mirto.

  € 3.367,-

 • Milk bijkeuken

  Benut de ruimte in uw bijkeuken optimaal en leg de nadruk op vorm en functie. De ongekende combinatiemogelijkheden betekenen dat de witte deuren en het werkblad in Dark Concrete probleemloos in uw interieur opgaan.

  € 2.299,-
 • Milk Keuken

  Wit, eenvoudig - zelfs de prijs is slim: een nieuw design voor uw keuken, badkamer en garderobe. Met inspiratie uit de Scandinavische natuur worden wit, modern en warmte in de Milk-keuken gecombineerd met natuurlijke oppervlakken.

  € 1.338,-
 • Urban design conversatiekeuken. De matwitte deuren en het compact laminaat werkblad zijn een slimme en functionele oplossing, als u niet wilt dat de keuken te veel plaats inneemt.

  Veda Keuken

  Urban design conversatiekeuken. De matwitte Veda deuren en het compact laminaat werkblad zijn een slimme en functionele oplossing, als u niet wilt dat de keuken te veel plaats inneemt.

  € 1.717,-